Ölümüne Geyik Topiği :-))

bitoşumda deme artık ben dahada sennen konuşmam ben çok zor barışırım haa
3 defa sordum barıştınmı die sormasamda insan okadar hatrım yokmu söylemezmi barıştık die

hayatım yetişemiom geri dönüp de bakamıom inan görmedım yoksa sölemem mi kuşum

tatlım bayadır bende izlemiyordmda bu kadında birşeyler var diorum merak ettim senn neden moraln bozuldu abin araynca

hevukum ne den moralin bozuldu canım herşeye üzülme

Hergün bugün mutlu olcam diye uyanıyorum illa biri moralimi bozuyoo
Kötü bişey demedi ABİİM AMA ZORDA KALMIŞ YARDIM İSTEDİ AĞLIYORDUU
uYUZ OLUYORUM SEVMİYORUM DEMEME Rağmen çok üzüldüm..ama hallettik sorununu inş...

insanlar başlarına gelen kötü durumlara şükretmemeliymiş şükredip allahtan sabır diledikçe allah kaza bela vermeye devam eder sanada bol sabır verirmiş onuniçin sen kendinden kötü durumda olanları gör ama haline şükretme sabırda dileme sen kazadan beladan korunmak için dua et ben öyle yapıyorum ama henüz duam kabul olmadı herhalde

tatlım bayadır bende izlemiyordmda bu kadında birşeyler var diorum merak ettim senn neden moraln bozuldu abin araynca

İyi oldu şimdide sen iste yeyer izliyorum
Çokk uzun hikaye canım arkası sıkışmışş hastane parası için bulamamış
Aradıı eşim gönderdii ağladıı üzüldümm ama aslında çok kırgınım aileme...:85:

Evet hatta bu konuda çok kıssa var ben kurankursuna gitmiştim Hoca demişti şükretme kötü şeyler için Hamd et okadarda kalsın...
Ben HAMD EDİYORUM HERZAMAN NANKÖR İNSAN OĞLU İŞTE HERŞEY BATIYO HEP DAHA FAZLA İSTİYOR...Valla baya problem yaşıyorum bunaldım sıkıldım ama artık fazla takmıyorum inşallah herşey çoook güzelll olucak :103:

ay inşallah hevukum vallahi bir ameliyatlarımı olsam birde şu mesleğimi elime alsam okumak istiyorum hayırlısıyla başkada kimseleri kafama takmam toka niyetine...

nışantaşına gidesim geldi haaa

Güzelim diyorsun canım neden hep değişiklik yapmak istiyorsun kii
Kaderinde değişcekse valla hemen yaptır ama sadece görüntüm değişecek bide acı çekicem hiçç uğraşmam Hiç takıntım yok bu konularda bende zayıfım çalı gibi bacaklarım var memişim 75 o bile bol oluyo destekli süngerliler olmasa napardım...Ama kendimi seviyorum...

ay inşallah hevukum vallahi bir ameliyatlarımı olsam birde şu mesleğimi elime alsam okumak istiyorum hayırlısıyla başkada kimseleri kafama takmam toka niyetine...

Okuyormusun meslek seçimin nedir ben muhasebeciyim ama çalışmıyorum sadece staj yaptımm
Çalışmakta istemiyorum...AMELİYAT OLMANIN NEDENİİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYIMI YOKSA..GÖRÜNTÜ GÜZEL OLSUNMU İSTİYORSUN..

hayatım kendimiben herhalimle seviyorum özgüven meselesi değil ama bende değişim takıntı halinde nelerimi değiştirdiğimi anlatmıştım arkadaşlara.bende yaşadıklarım bazı şeylerden sonra takıntı oldu 6 sene kadar önce başladı haala devam ediyo sanki eski beni çöpe atmış yeni bene kavuşmuş yeni benin eski kötü olayları yaşamadığını umursamadığını düşünüyorum bende bu varmış doktor böyle demişti

sanırım ben de evlendikten sonram çalısmak istemiyorum. evde olmak niyese daha keyifli geliyor bana

imamhatip lisesi mezunuyum devam etmedim evlendim ama açık ögretmden devam etmek istiyorum ama işletme kazanmayı çok isterm.ameliyat 2 ameliyat olucam biri göğüs biri burun ikiside sağlık probleminden dolayı birazda allahım bana bi hediye gbi geldi normalde günah ama benm sağlık probllemlerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…