- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
bitoşumda deme artık ben dahada sennen konuşmam ben çok zor barışırım haa
3 defa sordum barıştınmı die sormasamda insan okadar hatrım yokmu söylemezmi barıştık die
ben sana küsüm beni anma sen
Anammm ayrılıklıçok şükür ki barışmışsınız.. herşeyin hayırlısı twocum..
hevukum ne den moralin bozuldu canım herşeye üzülme
Sen bahsedince programdan tv açtım bende il defa izliyorum uzuzuuun zamandır tv izlemiyordum kahvaltı yapim ben tv karşısında güzelce...
tatlım bayadır bende izlemiyordmda bu kadında birşeyler var diorum merak ettim senn neden moraln bozuldu abin araynca
Twoo kıskadınmı ypksa beni
Bede çalışmak istiyorum eşim istemiyo
benide baştan değiştirsinler her yanımı ayyyyyyyy ne güzel olur
insanlar başlarına gelen kötü durumlara şükretmemeliymiş şükredip allahtan sabır diledikçe allah kaza bela vermeye devam eder sanada bol sabır verirmiş onuniçin sen kendinden kötü durumda olanları gör ama haline şükretme sabırda dileme sen kazadan beladan korunmak için dua et ben öyle yapıyorum ama henüz duam kabul olmadı herhalde
Evet hatta bu konuda çok kıssa var ben kurankursuna gitmiştim Hoca demişti şükretme kötü şeyler için Hamd et okadarda kalsın...
Ben HAMD EDİYORUM HERZAMAN NANKÖR İNSAN OĞLU İŞTE HERŞEY BATIYO HEP DAHA FAZLA İSTİYOR...Valla baya problem yaşıyorum bunaldım sıkıldım ama artık fazla takmıyorum inşallah herşey çoook güzelll olucak :103:
nışantaşına gidesim geldi haaa
ay inşallah hevukum vallahi bir ameliyatlarımı olsam birde şu mesleğimi elime alsam okumak istiyorum hayırlısıyla başkada kimseleri kafama takmam toka niyetine...
Güzelim diyorsun canım neden hep değişiklik yapmak istiyorsun kii
Kaderinde değişcekse valla hemen yaptır ama sadece görüntüm değişecek bide acı çekicem hiçç uğraşmam Hiç takıntım yok bu konularda bende zayıfım çalı gibi bacaklarım var memişim 75 o bile bol oluyo destekli süngerliler olmasa napardım...Ama kendimi seviyorum...
Okuyormusun meslek seçimin nedir ben muhasebeciyim ama çalışmıyorum sadece staj yaptımm
Çalışmakta istemiyorum...AMELİYAT OLMANIN NEDENİİ RAHATSIZLIKTAN DOLAYIMI YOKSA..GÖRÜNTÜ GÜZEL OLSUNMU İSTİYORSUN..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?