Ölümüne Geyik Topiği :-))

bitanemmm hosgeldin kuzucum gittik oturduk bişiler içtik sohbet falan o ailesini anlattı annemle ortak huyları çok çıktı annesinin baya güldük eğlendik nazar değmesin inşallah çok güzel geçti

sefgülündenmi bahsedion canım...
anlamaya çalışıomda olayı...

inşallah rabbim en kısa sürede nasip eder bebişini canım o güzel haberlerini de duyarız inşallah Allahım olmayanlara en kısa sürede versin inşallah

isolde ikimizede laptop lazım bizimki masa üstü şu an araba taksidi ödüyoruz laptop işi yaş gibi
allah ne zaman nasib ederse o zaman olucak canım ama çok güzel bir duygu allah tüm isteyenlere nasib etsin ozaman bilgisayar sana daha çok lazım olucak her türlü bilgi için allahın izni ile..

aminn inşallah rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah..
aslında evde masaüstü var ama avea jet kullanıorum ben masaüstünde laptopda oldugu kadar hızlı çalışmıyor..
bende akşamları eşimin laptopunu çalıyorum...

ahhh hevuk can aahhhh bi bulaşamadık gari senle... türk filmlerine döndü muhabbetimiz... hani filmlerde oluyo köşeyi dönüyo biri diğeri öbür köşeden çıkıyooo bizde senle ona döndük be kuzumm. ben gidiyom sen geliyon sen geliyon ben çıkıyomm....

sen kocişine bak öncelik her zaman onların... ne kadar kızsakta woodylerimiz onlar bizim rabbim onlarsız bırakmasın bizi onları da bizsiz tabe...

napim ablası ..üüf şimdiden yarın için ne yemek yapsam die düşünüom..
zor işler bunlar zooorr...
sen naptın dadlımm

Napim ablacım ya pek bi değişiklik yok bende.
Uykum hafiften var gibi uyusam mı bilmiyorum.
Sabah 5 te kalkmam lazım.
Benim ki ailesiyle yolculuga gidicek.
Yolda konusucaz.
Yalnız bırakmam

Napim ablacım ya pek bi değişiklik yok bende.
Uykum hafiften var gibi uyusam mı bilmiyorum.
Sabah 5 te kalkmam lazım.
Benim ki ailesiyle yolculuga gidicek.
Yolda konusucaz.
Yalnız bırakmam

kısçem uyu sen ayde bakemm.
sabah 5de kalkaman vallaa...
aman yavuklusunuda hiçyalnız bırakmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…