Ölümüne Geyik Topiği :-))

hevuuuuuuuuuuuuk dövcem bak seniiiii ben olmayınca geliyon heppp küscem bak ben burda hevuk hevuk diyom sen hep benim olmadığım zaman geliyoon

vALLA SEN BURDASIN DİYE ERKEN KALKTIM YATMADIM GELDİM AMA YETİŞEMEDİM..Şimdide eşimle kapıştık banyoya girdi film bul dedi hemen açtım çıkıcam Gece burda takılıyorum diye küsmüş benimle hiç yüzüme bakmıyo uyuz bulmuşken yazamıyorum Gıcık şey neolcak Şimdi çıkar film bakim ben grüşürüz Kelebeğim çok özledim senii öpüyorum

selamün aleyküm horanta nörüyonuz bakem hevukcum napon?
özledim burayı yahu sizlerle sohbet etmek çok güzeldi akşamları geliyorum ama kimseyi bualmıyorum

sweedymm
işler nasıl gidiyor ben de benimkiyle bulustum annem falan şimdi geldik eve cryptıcım harika geçti.çok güzeldi.oturduk sohbet etiik baya

yorgunum tuçem uykum var eccük oooooo iimş buluştunuz sonunda desene annen nasıl davrandı beğendi mi?

merhaba canım hoşgeldin

saol canım hoşbdum..
hem öyle bir geçer zamankiye bakıorum hem misafir var onu idare ediorum hemde buraya bi bakım dedim..
ne becerikli hatunum beee..
ama asıl mesaim 12den sonra başlıcak...
12den sonra burda olan arkadaşlar vardı dün gece baya güzel sohbetler yaptık dilerim hep devam eder...

Son düzenleme:
yorgunum tuçem uykum var eccük oooooo iimş buluştunuz sonunda desene annen nasıl davrandı beğendi mi?

aynen sweedym iş hayatının bu yönününü sevmiyom hiç hep yorgun oluyo insan evvettt annemle tanımıslardı telefonda da görüşüyorlardı ama oturmak kısmet olmamıstı o da oldu. inşallah devamı güzel olur hayatcım

inşallah canımcım senin adına çooook sevindim

evde olmanın en güzel yanlarından biri canım vala.iş olunca oturamıorsun çok istesen de yorgunluktan uyuyakalıyor insan

eet gadasını aldığım

anaaaan ne yandasın hacııı...
kız ıcık deyiver...

evde olmanın en güzel yanlarından biri canım vala.iş olunca oturamıorsun çok istesen de yorgunluktan uyuyakalıyor insan

bilmemmi canım yaa..
6 ay öncesine kadar çalışan bi kadındım..
amaaaa ne vakit bu bebe işlerine sardık o vakit bıraktım işi gücü ...

isolte tuğçe swedy iyi geceler kızlar
bizde öyle bir geçer zamanki ye bakıyoruz şimdi bir bakıym dedim
isolte benimde 7 yıl sonra ldu canım bebek tüp değil nedeni belli değil benim infertile dedikleri uzman olduk bu konularda senin pko dimi allahın izni ile allah bir bebek nasib etsin canım sana sağlıkla sıhhatle...

ayy canım inan ihtiyacınız yoksa otur evinde inan bana daha keyifli geliyor. ben evlenince çalısmayı düşünmüom zati

arada gelirim kızlar daha yemek yemedik koca duşta:44:

evet canım malesef bende pco var..
doktor olur dio ama bekliyoruz işte..
bgn yine boşalıverdi gözyaşlarım eşimin kollarında..
bazen çok fena oluyorum...

ayy canım inan ihtiyacınız yoksa otur evinde inan bana daha keyifli geliyor. ben evlenince çalısmayı düşünmüom zati
çok şükür ihtiyaç yok ama çok alışmışım çalışmaya evde oturmak zulüm gibi...
allahtan tek dileğim bi bebeğimim olması
sıkılmaya bile vaktim olmaz ozaman..

arada gelirim kızlar daha yemek yemedik koca duşta:44:

kısss isolte deeel benim adım isoldeee

afiyet olsun şimdiden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…