hevuuuuuuuuuuuuk dövcem bak seniiiii ben olmayınca geliyon hepppküscem bak ben burda hevuk hevuk diyom sen hep benim olmadığım zaman geliyoon
merhaba canım hoşgeldin
yorgunum tuçem uykum var eccük ooooooiimş buluştunuz sonunda desene annen nasıl davrandı beğendi mi?
merhaba hemşerim
aynen sweedym iş hayatının bu yönününü sevmiyom hiç hep yorgun oluyo insanevvettt annemle tanımıslardı telefonda da görüşüyorlardı ama oturmak kısmet olmamıstı o da oldu. inşallah devamı güzel olur hayatcım
oo hemşerimmm ...
kayseridemi yaşıon sende...
saol canım hoşbdum..
hem öyle bir geçer zamnkiye bakıorum hem misafir var onu idra ediorum hemde buraya bi bakım dedim..
ne becerikli hatunum beee..
ama asıl mesaim 12den sonra başlıcak...
12den sonra burda olan arkadaşlar vardı dün gece baya güzel sohbetler yaptık dilerim hep devam eder...
eet gadasını aldığım
evde olmanın en güzel yanlarından biri canım vala.iş olunca oturamıorsun çok istesen de yorgunluktan uyuyakalıyor insan
anaaaan ne yandasın hacııı...
kız ıcık deyiver...
bilmemmi canım yaa..
6 ay öncesine kadar çalışan bi kadındım..
amaaaa ne vakit bu bebe işlerine sardık o vakit bıraktım işi gücü ...
tuğçe ne ettiniz canım
evet canım malesef bende pco var..isolte tuğçe swedy iyi geceler kızlar
bizde öyle bir geçer zamanki ye bakıyoruz şimdi bir bakıym dedim
isolte benimde 7 yıl sonra ldu canım bebek tüp değil nedeni belli değil benim infertile dedikleri uzman olduk bu konularda senin pko dimi allahın izni ile allah bir bebek nasib etsin canım sana sağlıkla sıhhatle...
çok şükür ihtiyaç yok ama çok alışmışım çalışmaya evde oturmak zulüm gibi...ayy canım inan ihtiyacınız yoksa otur evinde inan bana daha keyifli geliyor. ben evlenince çalısmayı düşünmüom zati
arada gelirim kızlar daha yemek yemedik koca duşta:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?