Ölümüne Geyik Topiği :-))

slm kızlarr

bir m.....k yüzünden sabahımız gitti yaa ... okumadanda duramadım neden banlanmışlar diyeee .. allahım ya ne garib yaratıklar var şu dünyada....

ne konuymuş beeeee sabah banlı değilerdi ben okudukça bırının banlandığına sahıt oldummm ıykı evde pc yok yoksa dayanamz bende yazardım

walla burcum bende çok uykum geldi de 20. syf da okumayı bırakıp yattım yoksa dayanamazdım bende ilk banımı yerdim çatlak yüzünden...

ben oğlumu alıp gelem öleden sonra inş. grşz....:80:

Son düzenleme:
eğer gerçekse yazdıkları ki inanmıyorum ohhh ülkem bir kaçıktan daha kurtuldu eğer yalansa amaç sadece karıştırmaksa kızlar oyuna geldi .......... ne olduğu belirsiz .......... biri yüzünden yok yere ban yediler haklı oldukları yerde ceza aldılar

kepelek m...k nin bir kaç harfinide koy bacım çözemedim

m.ny.k aralarada a harfi koy napiim korktum baksana bizim kızlar haklı oldukları halde banlandılar bide ben bu kadına böle açıkça laf sölemiim dedim ... banlanmak istemem böle dengesizler yüzünden

datluum burayamı geldin yazdın mı bakem tosununla ilginç diyologlarınızı kontrol edecem hee ona göre...:82::82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…