- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
ah kelebeğim yok yere cıkmış olayslm kızlarr
bir m.....k yüzünden sabahımız gitti yaa ... okumadanda duramadım neden banlanmışlar diyeee .. allahım ya ne garib yaratıklar var şu dünyada....
ne konuymuş beeeee sabah banlı değilerdi ben okudukça bırının banlandığına sahıt oldummm ıykı evde pc yok yoksa dayanamz bende yazardım
günaydın beynelimmmnapıyonuz bakem. hepimiz aynı ofiste olsak ne eğlenceli olutrdu yaw aklıma geldi şincik [/QU
kız adamlar gelip içeriyi kontrol ettiğinde ofisdekiler çaylar pastalar poğçalar eşliğinde piknik yapıyor sanırlardı.
günaydın beynelimmmnapıyonuz bakem. hepimiz aynı ofiste olsak ne eğlenceli olutrdu yaw aklıma geldi şincik [/QU
kız adamlar gelip içeriyi kontrol ettiğinde ofisdekiler çaylar pastalar poğçalar eşliğinde piknik yapıyor sanırlardı.
süpper olurduucryptıcım hevukcum banlandılar dünkü olay yüzünden
kepelek m...k nin bir kaç harfinide koy bacım çözemedim
m.ny.k aralarada a harfi koynapiim korktum baksana bizim kızlar haklı oldukları halde banlandılar bide ben bu kadına böle açıkça laf sölemiim dedim ... banlanmak istemem böle dengesizler yüzünden
3 harflılere konu açmışlar gördünüzmüsüpersin kelebeğimmm
sultanım hoş gelmişsennn....
3 harflılere konu açmışlar gördünüzmü
3 harflılere konu açmışlar gördünüzmü
nenn bişiy yamıyo şimdülük get bak ben yazı bılem yazdımabowww dime kızzz ben şincik merak da ederim emme korkuyomda accukkk:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?