- 29 Nisan 2010
- 7.844
- 3.457
- 448
Sen beni gülümseten bir meleksin....
Hayata bağlı kalmama sebepsin......
bende geldim
topik sessiz sedasız bugün
hareketlendiriyim ben burayı kıslar yandan yandan
enem,hevuk-cana noldu???kim kızdırdı onu da banlandı???bugün bi tuhaf başladım güne,ekşından ırak şurda nefesleniim dedim,bura da karışmış....
ne konusuymuşp bu?özet geçebilcen mi,çok kalamicam çünkü....flockem heç sorma hevukum cryptıcım kırmızı kasketli kız banlandıbir konuyla ugrasmıslar aksam olan onlara oldu
ne konusuymuşp bu?özet geçebilcen mi,çok kalamicam çünkü....
onun da hayal dünyası epey genişmiş....yetişebilseydim ben de takviye kuvvet olarak katılırdım aralarına...konu tümden kaldırılmış herhal,hevuk-canın cvp.larında görünmüyo çünkü...vala flockem aslında tartısma sebebi konudan uzak. bir bayan var konuya yorum yapan almanyadan birinle evlencekmiş fabrikatör kocam olcak diyor. bayan da argo konusan biri, hakaret etmıs bizim kızlara bizim kızlar da tabi birbirilerini savunmuslar. bayan demiş ki siz hepiniz aynı kısınızı falan üyelikleriniz tek kişiye ait demiş.sizi editöre şikayet etcem demiş bayan savcılıga vercm demiş böyle garip bir tartısma:26:
onun da hayal dünyası epey genişmiş....yetişebilseydim ben de takviye kuvvet olarak katılırdım aralarına...konu tümden kaldırılmış herhal,hevuk-canın cvp.larında görünmüyo çünkü...
kaldırıldı görünüyo,en azından kriptiğin ve hevuğun cevaplarında yok görünüyo...flockem burcu da diyor evde bilgisayar olsaydı ben de katılırdım diekonu kapatıldı ama kaldırıldı mı bilmiom bakmadım ben:26:
kaldırıldı görünüyo,en azından kriptiğin ve hevuğun cevaplarında yok görünüyo...
benim çıkmam gerek tuğçem,bizde de ekşın var.sabah gözümü açtım ablamı buldum salya sümük karşımda.gene eniştemle kapışmış gene kapıyı çarpıp çıkmış....teselliye dönüniim gari...
ciddi değil merak etme...bi kaç gün demediğini bırakmaz,kesin ve kati kararlar alınır,accuk nefret kusar...en geç 4. gün 'acep ne ediyodur şimdi?'ile başlar,yemek yerken göz yaşlarına boğulur 'ü-hüüüü o şimdi açtır,yemek yapmayı bilmez,eve de bişey sipariş etcek kapasitesi yoktur hüüüü'ile devam eder,sonunda da bi sabah uyandığımda not bulurum:'flockem ben bütün gece uyuyamadım,hep onu düşündüm.sabah erkenden çıktım seni uyandırmak da istemedim...'gibi.abowww bende diyom flockem bugün ekşını kaçırdı diye ama asıl ekşın senin evdeymiş be canımm hade kolay gele sana umarım ciddi bi durum yoktur ortada ablana da sevgiler... :80:
ciddi değil merak etme...bi kaç gün demediğini bırakmaz,kesin ve kati kararlar alınır,accuk nefret kusar...en geç 4. gün 'acep ne ediyodur şimdi?'ile başlar,yemek yerken göz yaşlarına boğulur 'ü-hüüüü o şimdi açtır,yemek yapmayı bilmez,eve de bişey sipariş etcek kapasitesi yoktur hüüüü'ile devam eder,sonunda da bi sabah uyandığımda not bulurum:'flockem ben bütün gece uyuyamadım,hep onu düşündüm.sabah erkenden çıktım seni uyandırmak da istemedim...'gibi.
manyakçana bi çiftler işte...akıllı bi b.k beni bulmaz ki...:123:
ablam dağıtır burayı kelebek...değişik bişey o yaaa....iyi barii ciddi bişey olmasında canım bazen oluyo eşler arasında napcen herkesin gösterdiği tepki farklı farklı işte...:44:rabbim aradaki sevgiyi yok etmesin ne edek..desene seni ekşın dolu birkaç gün bekliyooo....
yada derdim var topiğine konu açsın ablan orda ekşın yapalım hep beraber...
onun da hayal dünyası epey genişmiş....yetişebilseydim ben de takviye kuvvet olarak katılırdım aralarına...konu tümden kaldırılmış herhal,hevuk-canın cvp.larında görünmüyo çünkü...
Bir üyelik alıp konu açsın tanışmak isteriz kendisiyle.ablam dağıtır burayı kelebek...değişik bişey o yaaa....
accuk yattı şincik,ii oldu,sabahtan beri car car car....bi ara hatırlat onun maceralarını yaziim.bi yerde az annatmıştım onu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?