Ölümüne Geyik Topiği :-))

işim yoğun olduğu için tam okuyamadım ve ben hala olayın nerde nesaıl olduğuna dair bilgim yok
boşver beynelim heeeç bilme daha iyiii...

enemm kimse beni sevmiyor mu artıkın burda

insan sevdiğine kızar twocum senin tekrar üzülmeni istemiyoruz biz.. seni sevmesek ne diye uğraşılım ki seninle umurumuzda olmaz.. ama seni sevdiğimiz için kıyamıyoruz sadece..

her zaman derim hakkında hayırlısı tatlımmm

leeee ben ne yaptın yine haberim yok klimam bozuk sabahtan beri teftiş raporu hazırlıyorum gözlerimin üstünd fil oturuyo omuzlarımdada yavruları açıklama yaparak diyin bana jeton kabini tıkalı düşmüyor

öncesi polise tekme sonrası burada vuku bulan ve birkaç arkadaşımızın üyeliklerinin askıya alınması

öyle olsun bakalım
sevildiğini anlamak istemiyor bu durumda benim dediğime geliyoruz. kendisini bu kız hiç sevmiyor.

çaşıtlar uğramaz bir süre rahat ol sen yeni geldi gitti onlar

geçmiş olsun derken neye dedim hangi olayıma yani

sonuç olarak içerik aynı değilmi canım
mandainam öle bı konu var gercı bız flockemle orda tanısmıstık belkı geyık bölümü diye bırı şikayet etmiştir ondan kapanmıstır

çeşitlilik zenginliktir. Farklı medeniyetler değişik insanlar tanımana aslında ben çok seviniyorum. ve tabiki her güzelliğinde bir bedeli vardır.

evet oyle aslinda ama burada yasiyorsm dilini cok guzel konusmam lazim onun icin de cabaliyorum bir gun sabah uyandigimda çatir çatir fransizca konusuyo olcam

tabı hayatım o fıyata mumkun değelll o marka hadı ben saatı aldım ama gozluk bu sakaya gelmez nen ben bıtane bole ucuza aldıydım kör oluyodum nırdeyse:82:

acaba alıp camlarını numaralı camla mı değiştirtsemm ahhaha nasıl ama... illa alcam ya halbukisi daha yeni gözlül aldımmm:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…