atladıklarımda mı var?
enem ne vukuatlı gacısın sen yauf
boşver beynelim heeeç bilme daha iyiii...işim yoğun olduğu için tam okuyamadım ve ben hala olayın nerde nesaıl olduğuna dair bilgim yok
enemm kimse beni sevmiyor mu artıkın burda
kelebeğim,rüzgarım siz sevin bari
beynell
twooo
rüzgarkızzz
:79::79::79::79:
beynell
twooo
rüzgarkızzz
:79::79::79::79:
leeee ben ne yaptın yine haberim yok klimam bozuk sabahtan beri teftiş raporu hazırlıyorum gözlerimin üstünd fil oturuyo omuzlarımdada yavruları açıklama yaparak diyin bana jeton kabini tıkalı düşmüyor
ne bilim öyle hissettiydim bir an:26:
öncesi polise tekme sonrası burada vuku bulan ve birkaç arkadaşımızın üyeliklerinin askıya alınması
ii biz bildiğin gibi sen neler yapıyosun bakalım gurbet ellerde...
boşver beynelim heeeç bilme daha iyiii...
insan sevdiğine kızar twocum senin tekrar üzülmeni istemiyoruz biz.. seni sevmesek ne diye uğraşılım ki seninle umurumuzda olmaz.. ama seni sevdiğimiz için kıyamıyoruz sadece..
her zaman derim hakkında hayırlısı tatlımmm
mandainam öle bı konu var gercı bız flockemle orda tanısmıstık belkı geyık bölümü diye bırı şikayet etmiştir ondan kapanmıstırçaşıtlar uğramaz bir süre rahat ol sen yeni geldi gitti onlar
geçmiş olsun derken neye dedim hangi olayıma yani
sonuç olarak içerik aynı değilmi canım
gurbetin kahrini cekiyorumama tatil yapicam cekmeye sonra devam
gurbetin kahrini cekiyorumama tatil yapicam cekmeye sonra devam
tabı hayatım o fıyata mumkun değelll o marka hadı ben saatı aldım ama gozluk bu sakaya gelmez nen ben bıtane bole ucuza aldıydım kör oluyodum nırdeyseburcumm ya sahtemidir diyon şincik sen o gözlük için benim gözler zati bozuk daha çok bozmasın...
mandainam öle bı konu var gercı bız flockemle orda tanısmıstık belkı geyık bölümü diye bırı şikayet etmiştir ondan kapanmıstır
gel gel gel sarılem ben bi sana üzülme bacummm
kol kola verip omuz omuza dayanıp hucüm yapmadıkmı niye hissettin öyleki
çeşitlilik zenginliktir. Farklı medeniyetler değişik insanlar tanımana aslında ben çok seviniyorum. ve tabiki her güzelliğinde bir bedeli vardır.
tabı hayatım o fıyata mumkun değelll o marka hadı ben saatı aldım ama gozluk bu sakaya gelmez nen ben bıtane bole ucuza aldıydım kör oluyodum nırdeyse:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?