senı sevıyom twoo sevmesem kızmam ama bıdaha dana bunu yaptı dıye gelirsen zatı 3 vakte kdar gelecen ben suraya bıyere tukrduydum gelmezsen ben burcu değelim diye osman senın kafanı kırarım ha bılmiş olkelebeğim,rüzgarım siz sevin bari
astarı yusunden pahallı gelecek kelebegemmacaba alıp camlarını numaralı camla mı değiştirtsemm ahhahanasıl ama... illa alcam ya halbukisi daha yeni gözlül aldımmm:82:
evet oyle aslinda ama burada yasiyorsm dilini cok guzel konusmam lazim onun icin de cabaliyorum bir gun sabah uyandigimda çatir çatir fransizca konusuyo olcam
senı sevıyom twoo sevmesem kızmam ama bıdaha dana bunu yaptı dıye gelirsen zatı 3 vakte kdar gelecen ben suraya bıyere tukrduydum gelmezsen ben burcu değelim diye osman senın kafanı kırarım ha bılmiş ol
bı bakıyım dur:26:nerede burcu orayada el atalım son günlerde bütün topiklere el atar olduk zaten
1 dil 1 insan
2 dil başarılı insan
evet 2 dille 2 farkli insanherseyi guzelde bi markette her istedigni alamiosun o var canin cekiyo ama alamiyosun cunki icinde degisik maddeler var :26:
mandalinamm 50 kr un lafını yapıyonuz sonna pahalı pahalı limonlardan kendinize limonata yapıyonuz derse ne dicem ben şincik??
bulduuum gel ozaman bedavadan mandalina suyu yapalım senden derim ....
pazar bitimi tezgahtan düşenleri topladım dersin olur biter...
merak etme Türkiyede de bazı konularda aynı yediğimiz herşey GDO veya kanserojen dini açıdan sakıncalı olanları bile var. Örneğin bakırköyde aldığım etli ürünün sonradan teftiş edildiğinde domuz eti olduğunu öğrendim.
mandalin dürüst olayımmı ben unutmuştum senin bana destek verdiğini:18:
merak etme Türkiyede de bazı konularda aynı yediğimiz herşey GDO veya kanserojen dini açıdan sakıncalı olanları bile var. Örneğin bakırköyde aldığım etli ürünün sonradan teftiş edildiğinde domuz eti olduğunu öğrendim.
demek arkamdan işler çevriliyor gece yarıları olaylar dönüyor hımmmm
olmaz ben sizin bozuk limonlarınız içmiyorum canım istedikçe kendi suyumu sıkıyorum hem gece yarısı hakiki limonataları içen bana bozukları ayıran kepeleklere sıktırmam kendimi
artık desede fark etmez yakaladım sizi
acaba alıp camlarını numaralı camla mı değiştirtsemm ahhahanasıl ama... illa alcam ya halbukisi daha yeni gözlül aldımmm:82:
işte bu yüzden dışarıdan heç bişey almamaya çaılşıom ama nireye kadar ...
tühh be yakalandıkkk..kızz ne zaman okudun sen gemişiii ama okuduysan arkama patroniçemide aldığımı görmüşündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?