Ölümüne Geyik Topiği :-))

tucem nerdesin giz ask hayatini sorcaktim nasil gidiyo diye ama sanirsam uzmusler seni yine

parfümlerde sahtemidir kız o zaman o sitede ben burbery weekend alem diyodum oradan 35tl ya düşmüş fiyatı bak şincik kafam karıştıı:44:

burcum hangi topic o banada sölesene merak ettimmm hani şu flockemle tanıştığınız..

evet 2 dille 2 farkli insan herseyi guzelde bi markette her istedigni alamiosun o var canin cekiyo ama alamiyosun cunki icinde degisik maddeler var :26:

merak etme Türkiyede de bazı konularda aynı yediğimiz herşey GDO veya kanserojen dini açıdan sakıncalı olanları bile var. Örneğin bakırköyde aldığım etli ürünün sonradan teftiş edildiğinde domuz eti olduğunu öğrendim.

mandalinamm 50 kr un lafını yapıyonuz sonna pahalı pahalı limonlardan kendinize limonata yapıyonuz derse ne dicem ben şincik??

demek arkamdan işler çevriliyor gece yarıları olaylar dönüyor hımmmm

bulduuum gel ozaman bedavadan mandalina suyu yapalım senden derim ....

olmaz ben sizin bozuk limonlarınız içmiyorum canım istedikçe kendi suyumu sıkıyorum hem gece yarısı hakiki limonataları içen bana bozukları ayıran kepeleklere sıktırmam kendimi

pazar bitimi tezgahtan düşenleri topladım dersin olur biter...

artık desede fark etmez yakaladım sizi

işte bu yüzden dışarıdan heç bişey almamaya çaılşıom ama nireye kadar ...

gùzellerrr benim cikmam lazimm kahvalti hazirliycam sonra gelirim optum sizi seviyorum gorsrzz

tühh be yakalandıkkk.. kızz ne zaman okudun sen gemişiii ama okuduysan arkama patroniçemide aldığımı görmüşündür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…