ben diyecegımı dedım zaten kendı bilir![]()
telefonu nosu varmı sende bak çok sinir ederse okşan adıyla arkadaşlık sitelerinde dağıtırız seninle uğraşmanın cezasını görür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben diyecegımı dedım zaten kendı bilir![]()
telefonu nosu varmı sende bak çok sinir ederse okşan adıyla arkadaşlık sitelerinde dağıtırız seninle uğraşmanın cezasını görür![]()
ahaha süpersin mandalinamm![]()
Eki Görüntüle 209203 kizlar buyrun bendensiniz bugun,
o anda ne yaptın hevuk sadece sustum deme lütfen
bakalım uşacıkların seni görmek istiyormu![]()
yaaaaaaa. ama siz kimi konusuyorsunuz.. sakin demeyin trustpeople... diye yoksa simdi bayilacam... bu sicakta
cıks burcunun belalasını diyorum hani yazdım ya yukarıda işyerindeki
Daha nisanda gitmişti eşim sanki kadıköy dakka başı gitcez
Kızdım ne yaptıgını sanıyosun biz nasıl geçiniriz derdindeyiz sen
Masraf çıkarıyosun sevsen çocuklarını böyle yapmazsın dedim ağladı oda gitmedim üstüne fazla
Kızlarıda okuyo başka şehirde yanında 3 tane daha var çocuguu
İyidir hoşturda kaynanam işte anlamadım neden yaptıı
Neyse artık dahada akçaabata gitmem
Eşim perişan oldu tek şöför uykusuz
Onu bekliyorum Arabamızda sorun çıktı araba kiraladık onu teslim etmeye gitti gelsin yatcezz uyuycaz mışıl mışıl...
cıks burcunun belalasını diyorum hani yazdım ya yukarıda işyerindeki
kaç tane eşinin kardeşleri
güzel yanından bak hevuk dedeyi gördünüz mutlu oldu belkide son görüşünüzdü onu mutlu ettiniz
kaç tane eşinin kardeşleri
güzel yanından bak hevuk dedeyi gördünüz mutlu oldu belkide son görüşünüzdü onu mutlu ettiniz
her iste bir hayir var derler.. bende sana katiliyorum, en azindan dedeyi sag olarak gordunuz... yani bide o kadar sorun icinde pozitif olan olayada bak sekerim,, oyle algila...:90:
benim kiz hazir uyuyorken, bende duvara cok guzel yeni bir motif aldim,,, orkide sticker(turkcesi boyle yapiskan resimler oluyor yaaa) onu halledim... biraz kaybolim,, hepinizi simdilik optum, hevukcum geldigimde bulamazsam, iyi uykular dilerim, git bi dus al.... rahatlarsin, canim![]()
cok guzel oldu, geldim :) parmagimi oynatacak halim yok demisin hevukcum...eeeeee, kim yaziyooooo o zaman senin yerine???![]()