• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

o anda ne yaptın hevuk sadece sustum deme lütfen :27::27:

bakalım uşacıkların seni görmek istiyormu:27::27:

Daha nisanda gitmişti eşim sanki kadıköy dakka başı gitcez
Kızdım ne yaptıgını sanıyosun biz nasıl geçiniriz derdindeyiz sen
Masraf çıkarıyosun sevsen çocuklarını böyle yapmazsın dedim ağladı oda gitmedim üstüne fazla
Kızlarıda okuyo başka şehirde yanında 3 tane daha var çocuguu
İyidir hoşturda kaynanam işte anlamadım neden yaptıı
Neyse artık dahada akçaabata gitmem
Eşim perişan oldu tek şöför uykusuz
Onu bekliyorum Arabamızda sorun çıktı araba kiraladık onu teslim etmeye gitti gelsin yatcezz uyuycaz mışıl mışıl...

Daha nisanda gitmişti eşim sanki kadıköy dakka başı gitcez
Kızdım ne yaptıgını sanıyosun biz nasıl geçiniriz derdindeyiz sen
Masraf çıkarıyosun sevsen çocuklarını böyle yapmazsın dedim ağladı oda gitmedim üstüne fazla
Kızlarıda okuyo başka şehirde yanında 3 tane daha var çocuguu
İyidir hoşturda kaynanam işte anlamadım neden yaptıı
Neyse artık dahada akçaabata gitmem
Eşim perişan oldu tek şöför uykusuz
Onu bekliyorum Arabamızda sorun çıktı araba kiraladık onu teslim etmeye gitti gelsin yatcezz uyuycaz mışıl mışıl...

kaç tane eşinin kardeşleri
güzel yanından bak hevuk dedeyi gördünüz mutlu oldu belkide son görüşünüzdü onu mutlu ettiniz

güzel yanından bak hevuk dedeyi gördünüz mutlu oldu belkide son görüşünüzdü onu mutlu ettiniz

her iste bir hayir var derler.. bende sana katiliyorum, en azindan dedeyi sag olarak gordunuz... yani bide o kadar sorun icinde pozitif olan olayada bak sekerim,, oyle algila...:90:

8 kardeşler
Canım dede için öyle zaten Eşim nisandada gitti 1 hafta kaldı dedenin yanında
Kaynanamın yalan söylemesi dellendirdi...
Eşimle 8
Ben göremedim eşimde 1 dakika gördü zar zor oda kaynım hiç göremedi geldik
İzin vermiyorlar yogun bakımda oldugundan..
Enfeksiyon riski var...

benim kiz hazir uyuyorken, bende duvara cok guzel yeni bir motif aldim,,, orkide sticker(turkcesi boyle yapiskan resimler oluyor yaaa) onu halledim... biraz kaybolim,, hepinizi simdilik optum, hevukcum geldigimde bulamazsam, iyi uykular dilerim, git bi dus al.... rahatlarsin, canim:40:

her iste bir hayir var derler.. bende sana katiliyorum, en azindan dedeyi sag olarak gordunuz... yani bide o kadar sorun icinde pozitif olan olayada bak sekerim,, oyle algila...:90:

Canım en güzel yanı oydu eşim çok mutlu oldu
Ben onun gülen yeşil gözlerini seveyim başka gülüyo diye diye geldii
Sinirlendim kaynanama sadece Yoksa dede için eşim gitti 1 hafta yanında yattı dedesiyle uyudu...

benim kiz hazir uyuyorken, bende duvara cok guzel yeni bir motif aldim,,, orkide sticker(turkcesi boyle yapiskan resimler oluyor yaaa) onu halledim... biraz kaybolim,, hepinizi simdilik optum, hevukcum geldigimde bulamazsam, iyi uykular dilerim, git bi dus al.... rahatlarsin, canim:40:

Kolay gelsin canım..
Alıcam duş ama parnağımı oynetcak halim yok..
Türkçesi aynen öyle..
Ben de öpüyorum seni güle güle..:54:

cok guzel oldu, geldim :) parmagimi oynatacak halim yok demisin hevukcum...eeeeee, kim yaziyooooo o zaman senin yerine??? :60:

Ay ne fanasın hee :90:
Lafın gelişi dedim öle parnağım oynuyo yatarak yazıyorum ellerimi ypıştırdım sadece parnağım bide gözlerim oynuyo..
Güle güle kullan ...

Back
X