ohooooo sende erken annişlerdensin ne güzel
evet tabiii avantajlari oldugu kadar dezavantajlarida var... ama suan buyuyorlar.. dusun ben 40 oldugumda oglum 19yasinda olucak, kizimda 16yasinda, yani artik yetiskin, bende o zaman hayatimi kariyemi yapmaya baslarim artik, suan genciz diye biraz koyuyo evde oturmak ama napaliiiiumm
yok canım denemedim de sanırım diş dıkıntısı çektiğinden uykumuz bozuldu gece 12 de yatıyoruz gece 2 3 defa su içmeye falan kakıyoruz tabi tam dalarken uyandıı için düzenimiz kaçıyo senin evladınıda Rabbim korusun canım
bugün 4 gibi eve geldik yatış o yatış boddi nezaman kalkacakta gece uykusuna ne zaman yatacak uyatmayada kıyamıyorum
canım benimkide böcük on buçuk aylık diş sıkıntısı bizdede var yuvarlanıp gidiyoruz günler çok hızlı geçiyo bebiş olunca ...sen çalışıyormusun ben evdeyim..avatarındakide senin meleğin sanırım
canım diş çıkarıyosa bize dr önermişti bunu anason yağını kulak temizleme çubuğunu batır ağzına sür biraz. o bize çok iyi gelmişti. diğer diş jellerinin çok yan etkisi varmış. meleklerimizin dertleri böyle geçici olsun da sorun değil.
canım on buçuk aylık ...cryptic senin kaç aylık bebiş?
canım benimkide böcük on buçuk aylık diş sıkıntısı bizdede var yuvarlanıp gidiyoruz günler çok hızlı geçiyo bebiş olunca ...sen çalışıyormusun ben evdeyim..
offff gözünün çırası iyiki nasip olmuş canısı sevindimgenç anne olmak güzel ben 32 yaşındaydım hamile kaldı allah tüm isteyenlere nasib etsin hayırlısıyla...
şimdi babababa dededede derken yyesin geliyordur dudaklarını :)
canım bizimde ikinci dişi çıktı yeni maaşallah senin kuzunada...çalışıyordum canım bir bi kaç gündür çok fena hastalanınca izin aldım bakalım düzelmesini bekliyorum kaç diş var sizde bizde 2 alttan çıktı şimdi 2 tanede üsten geliyormuş Rabbim sıkıntılarını ehven geçirse minişler nasıl dayanıyorlar
kızlar bir sitede yüzde 50 indirim diyor 300 bimemem kaçtan 150 ye düşmüş ayakkabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?