Ölümüne Geyik Topiği :-))

ohooooo sende erken annişlerdensin ne güzel

evet tabiii avantajlari oldugu kadar dezavantajlarida var... ama suan buyuyorlar.. dusun ben 40 oldugumda oglum 19yasinda olucak, kizimda 16yasinda, yani artik yetiskin, bende o zaman hayatimi kariyemi yapmaya baslarim artik, suan genciz diye biraz koyuyo evde oturmak ama napaliiiiumm

aynen öyle:128:

canım diş çıkarıyosa bize dr önermişti bunu anason yağını kulak temizleme çubuğunu batır ağzına sür biraz. o bize çok iyi gelmişti. diğer diş jellerinin çok yan etkisi varmış. meleklerimizin dertleri böyle geçici olsun da sorun değil.

avatarındakide senin meleğin sanırım
canım benimkide böcük on buçuk aylık diş sıkıntısı bizdede var yuvarlanıp gidiyoruz günler çok hızlı geçiyo bebiş olunca ...sen çalışıyormusun ben evdeyim..

hımm bak bunu öğrendiğim ii oldu ben yeşil soğan veriyordum eline :76:

genç anne olmak güzel ben 32 yaşındaydım hamile kaldı allah tüm isteyenlere nasib etsin hayırlısıyla...

canım benimkide böcük on buçuk aylık diş sıkıntısı bizdede var yuvarlanıp gidiyoruz günler çok hızlı geçiyo bebiş olunca ...sen çalışıyormusun ben evdeyim..

çalışıyordum canım bir bi kaç gündür çok fena hastalanınca izin aldım bakalım düzelmesini bekliyorum kaç diş var sizde bizde 2 alttan çıktı şimdi 2 tanede üsten geliyormuş Rabbim sıkıntılarını ehven geçirse minişler nasıl dayanıyorlar

kızlar bir sitede yüzde 50 indirim diyor 300 bimemem kaçtan 150 ye düşmüş ayakkabı

canım bizimde ikinci dişi çıktı yeni maaşallah senin kuzunada...

enneeemmmmmm mandalinamm kıs sen bu saatlerde burada olurmuydun?

sweedy'm sen napıyon horantan ne ediyo bakemmm

cryptc canım yaaa senin ismini aşağıda görmeyince fark edemiyom kusura bakma emii sanadaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…