Ölümüne Geyik Topiği :-))

kelebaam horantamdan haber ver bakalım beni özlemeyen adımı anmayan oğluşumu merak etmeyen var mı? patroniçe nasıl?

kelebaam horantamdan haber ver bakalım beni özlemeyen adımı anmayan oğluşumu merak etmeyen var mı? patroniçe nasıl?

ahh kuzumm ben de bu aralar çok yoğun giremiyom ki flockeminde abası geldiydi fırsat buldukça daldı buraya diğerleri de ii işte çalışıyolarrr hevukumda kaynanası dedeniz ölmüş demiş ama aslında dede ölmemiş akçaabata gitmişler geri gelmişler... burcumu bugün biri kızdırmış, two cum danasından bi ayrıldı sonna yine barıştııı.... beynelimmden biri hoşalnıyomuş, mandalinam boyacı ve ustalarla bide dengesiz vatandaşlarla uğraşıyo.. cryptc'm çocuk hasta olmuş kusmuş... bende böcüklerle tırmalıyoomm ...

iyiki çok girmemişim hhaaaa girsem tüm kk bayanlarını yazıcam herhalde...

anoooommm yiğin karışık geçmiş günler desene tuğçeme şaşırmadım flockem için ii olmuştur hevukuma nasıl öle bi oyun oynamış ki kaynanası
ayyyyy beynelime çoookkkk sevindim rabbim gönlüne göre versin madalinammmmmmmm kolay gele cryptcm çok geçmiş olsunnnn
kelebammm sana da kolay gele kedicim napıyo pekim?

kızzzz ne ediyon ses vermiyoon geçmişi okuyon dimi gel acuk da muhabbet edek zati benimkiler bağrınıp duruyo çok değil 5 dk sonra kociş bağırmaya başlar kelebek gel şunlar abak diyee......

kızzzz ne ediyon ses vermiyoon geçmişi okuyon dimi gel acuk da muhabbet edek zati benimkiler bağrınıp duruyo çok değil 5 dk sonra kociş bağırmaya başlar kelebek gel şunlar abak diyee......

vir koynuna bebeleri benim yaptığım gibi eccük bakıvesin eline yapişmez ya

kedicik de kocişiyle uğraşıyo bakalım onlara gitcek gibiyiz inş. rabbim izin verirse ....

ohhhh ne güzel inşşşş gidersinizz selam söle bendendegiderkeken haber virde bi kilo basdırma gönderiim

kıısss benim arkadaş gelecek pazar günü kayseriyeee bende gelem bari onunla senle tanışırdıkkk dicem ama tabiiki olmucak bişey ama varya ben sizleri tanımak çokmisterimm .. zati hevukuma didim istanbula gidersem bulcam onuuu

ayyyyy gel gel gel sende gelllllllllllllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…