off, bi gireyim,, Allahim yardimcim olsunda gireyim su ise artik,,,,[/QUOTEgamzecım naber nası gidiyo]
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
off, bi gireyim,, Allahim yardimcim olsunda gireyim su ise artik,,,,[/QUOTEgamzecım naber nası gidiyo]
mandalina ben göremedim fotorafınıbuldum ben çok şekersin profilindeki kıza benziyorsun hee enem hep gül öyle
beynel girişinle çıkışın aynı gelde iki laf edelimpişt piştttt
sesimi duyan var mı?![]()
sultanım sende yoğunsun sanırımben geliyorum siz gidiyorsunuz... Yazmak nasip olmuyor buralara artık... yaz ayları geldi hava çok güzel sizler nasılsınız bayanlar..
seninkinide göremedim parisburcu bulamadınmı foto annem
tuğçem allah yardım etsin canım istediğin gibi bir iş bulursun inşallah..ben de otur otur sıkıldm baska iş bulucam sanırım![]()
sıcaklarda herkez monotonluktan şikayetçi sanırım..yyaa nolşsun hep aynı şeyler sıkıldım iş güç iş güç offf yaaa
çocuklarına kayınvalidenmi bakıcak ..off, bi gireyim,, Allahim yardimcim olsunda gireyim su ise artik,,,,![]()
canim, cok tesekurler Allaha cok sukur iyiyim, suan caffe´de oturuyorum,, sizinle cene caliyorum,, is gorusmem var, onun heyecani uzerimde, umarim olur, evde oturmaktan artik SIKILIyorum, hep ayni sey,, artik insan icine cikmak istiyorum![]()
çocuklarına kayınvalidenmi bakıcak ..
tuğçem allah yardım etsin canım istediğin gibi bir iş bulursun inşallah..![]()
benimde 1 saat bırakıcağım kimse yok annemde kayınvalidemde rahmetli..inanirmisin, her zaman benim cocuklarin 3 tane bakicilari var (bir tanesi annem, kayinvalide, ve bide teyze ama babane diyoruz biz artik), ama suan annem tr´de, teyze ingiltere´de, kaynana bir ay avusturya´da bir ay evde, ne yazacagimi sasirdim, herkez kacti, oglan anaokulunda, kizi napacaz, bide benim esim hep seyahetlerde,,, valla..bi ise gireyim, halledecez , artik napimmm
sıcaklarda herkez monotonluktan şikayetçi sanırım..
tuğçem biraz dinlenmeyi düşünüyormusunaminnn bitanecim inşallah![]()
bende işlerden bunaldım ev işlerinde akşam eşime rest çekmeyi düşünüyom ya bu eve yardımcı birini bul yada ben gidiyorum diycem..hemde monotonluğun alası :97::97::97::97::97::97:
benimde 1 saat bırakıcağım kimse yok annemde kayınvalidemde rahmetli..
tuğçem biraz dinlenmeyi düşünüyormusun![]()
ben kaciyorum kizlar,, bol sans dileyin, umarim olur,, opuyorum sizi,,
biraz dinlensen canım erkek arkadaşın ne diyo tatil işine...aslında taile çıkmak istiom cryptıcımeğer hemen girersem tayile gidemem
![]()
ben kaciyorum kizlar,, bol sans dileyin, umarim olur,, opuyorum sizi,,
içimden bir ses işin olucak diyoben kaciyorum kizlar,, bol sans dileyin, umarim olur,, opuyorum sizi,,