• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Tebrik ederim canim cok sevindim hayirli olsun. Cocuklari krese falan verebilirsin bence kac yasindalar?

canim COK TESEKUR EDERIM.... oglan 5 yasina girecek, o zaten anaokulunda, kizim 2 yasina girecek, sabah ilk isim anaokuluna gitmek , ve umarim alirlar, cunku burada ozeller var, ama benim durumuma suan cok pahali 650tl civarinda.. bakalim, neolucak, esim hep seyahetlerde oldugu icin, aksam gec geliyor, mecburi sabah aksam ben almak zorunda kalicam cocuklari... biraz zorlanicam baslarda, ama isim var artik,,, suan bi onu dusunuyorum :1:

Son düzenleme:
aslında uzak olsa da olur ama en azından merkezde olsa , kızımla gidip kalabileceğim bir yer olsa ... off

canim COK TESEKUR EDERIM.... oglan 5 yasina girecek, o zaten anaokulunda, kizim 2 yasina girecek, sabah ilk isim anaokuluna gitmek , ve umarim alirlar, cunku burada ozeller var, ama benim durumuma suan cok pahali 650tl civarinda.. bakalim, neolucak, esim hep seyahetlerde oldugu icin, aksam gec geliyor, mecburi sabah aksam ben almak zorunda kalicam cocuklari... biraz zorlanicam baslarda, ama isim var artik,,, suan bi onu dusunuyorum :1:
ben de geçen yıl kızı yazdırmak istemiştim de aynı astronomik fiyatı bana da sunmuşlardı...neymiş?bale eğitimi veriyorlarmış.ingilizce öğreniyorlarmış falan filan...niye bööle uçtular bilmiyorum.ya da millet bu parayı nerden buluyo,buluyorsa ekonomik sıkıntı denilen şey sadece bir söylentiden mi ibaret???ben annamadım olayı valla...

Flocke, Minicikminik gelmiş merhaba kızlar, minik Allah kavuştursun canım, inşallah yakın bir yere çıkar.
Gamze merak etme artk buyumusler buyugu zaten anaokul yasina gelmis, kayinvaliden alsa okuldan olmaz mi uzaktalar mi size?
Devlet okullari yok mu orda ozel pahaliymis.
Bir sekilde halledersin, keske bakacak birileri olsaydi iyi olurdu.

tez vakitte askerlik anılarınla boğar seni inşallah,hepsi gelir geçer de sadece anı olarak kalır...hayırlı bir yer çıkmasını temenni ediyorum.

aminnn... bi gelsin de önümüzdeki 35 yıl dinlemeye hazırım anılarını :) zaten anlatır da :)

Flocke, Minicikminik gelmiş merhaba kızlar, minik Allah kavuştursun canım, inşallah yakın bir yere çıkar.
Gamze merak etme artk buyumusler buyugu zaten anaokul yasina gelmis, kayinvaliden alsa okuldan olmaz mi uzaktalar mi size?

saol canım umarım bakalım yarın sabah görücez artık

gamze şimdilik gözünün arkada kalmayacağı bir yere bırak pahalı da olsa. her yere güvenemezsin sonuçta. bu sırada diğer yerleri de araştırırsın

canim, normalde benim annem arti iki babaneleri var cocuklarin.. herkez yirtinirdi cocuklari almak icin,, piyassada adam kalmadi :27: annem turkiyede, obur babane ingilterede, benim kayinvalide burda, yani o cocuklari alirda sorun degil ama o da calisiyor avusturyada, bir ay orda bir ay burda. yani onu planlarima katamam, devlet anaokullarida uc yas uzeri aliyor... bakalim, yarin bakinmam gerekiyor, cuku 27den itibaren seminerlerim var, :59: cocuklar neolucak bakalim....

ben de geçen yıl kızı yazdırmak istemiştim de aynı astronomik fiyatı bana da sunmuşlardı...neymiş?bale eğitimi veriyorlarmış.ingilizce öğreniyorlarmış falan filan...niye bööle uçtular bilmiyorum.ya da millet bu parayı nerden buluyo,buluyorsa ekonomik sıkıntı denilen şey sadece bir söylentiden mi ibaret???ben annamadım olayı valla...

benim arkadasimin anaokulu var, ozel, butun gun ingilizce, neyse bu bahsettigim insan daha bunu yapmadan once, cok samimi arkadasimdi, yani bize gidip gelen, benim oglanda ingilizceye gidiyordu, kadin aydan aya fiyatlari yukseltmeye basladi,yok kazanmiyormus, falan filan, gecen gordugunde gamze getir dedi kizini, bende bakarim falan dedim, ama nasil gotureyim 650tl az mi,,, neyse bes kurus indirim yapamiyormus,, :37: valla bizim kent yine iyi, baskentte yani bizde 1200tl ´den basliyor anaokullari,, onlar nasil beceriyor bilemiyorum.. :61:

benim arkadasimin anaokulu var, ozel, butun gun ingilizce, neyse bu bahsettigim insan daha bunu yapmadan once, cok samimi arkadasimdi, yani bize gidip gelen, benim oglanda ingilizceye gidiyordu, kadin aydan aya fiyatlari yukseltmeye basladi,yok kazanmiyormus, falan filan, gecen gordugunde gamze getir dedi kizini, bende bakarim falan dedim, ama nasil gotureyim 650tl az mi,,, neyse bes kurus indirim yapamiyormus,, :37: valla bizim kent yine iyi, baskentte yani bizde 1200tl ´den basliyor anaokullari,, onlar nasil beceriyor bilemiyorum.. :61:

Cok yuksekmis canim ya biz bedavaya mi yasiyoruz turkiyede ne, gerci burada fiyatlar nasil bilmiyorum.

Cok yuksekmis canim ya biz bedavaya mi yasiyoruz turkiyede ne, gerci burada fiyatlar nasil bilmiyorum.

valla ozel anaokullari her yerde cok pahali,, bi anaokulu var bizde o da hem devlet hem ozel, bakalim, orasi daha uygun fiyata 300tl civarinda,,, mutlaka orasi olmasi gerekiyor,, yoksa, bilmiyorum,, yaz tatili var diye, kapasiteyi yaza yariya indiriyorlar, umarim olur, bu benim son cagrem gibi bisi,, offff :43: ise girmek bi dert cocuk bakacak insan bulma bi dert,,,

aradımı seninki.. darıltmışsın galiba..

barıştık canım biz küs kalamayız zatennnn :70:
:52: iyi dilekleriniz icin cok tesekur ederim.. evet, ise aldilar, cok mutluyum,, ama suanda cocuklarin derdine dustum, nereye nasil, kime verecem diye :14: yarin sabah hemen anaokuluna gitmeliyim.

hadi gözün aydın istediğin oldu

günaydın herkeseeee

herkeşe günaydınlar....bugün evde genem o telaş var gari,oğlum karnesini alacak....bir seneyi daha devirmenin hüzününü yaşıyorum genem....
sinifsinif.gif

Back
X