• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

aşırı şikayetleden dolayı uyarı almış +18'e taşınmışş
hıııı yasakçı zihniyet iş başındaydı desene...ben bunu anlamadım gitti zati,beğenmiyorsan girme,bakma,okuma!başkaların paylaşımlarına ortak görüş ve beğenisini neden baltalıyorsun ki demi?

merhabalar horantam cumanız mübarek olsun okullu çocukları olanlalar karnelerinizde hayırlı olsun:71:

hıııı yasakçı zihniyet iş başındaydı desene...ben bunu anlamadım gitti zati,beğenmiyorsan girme,bakma,okuma!başkaların paylaşımlarına ortak görüş ve beğenisini neden baltalıyorsun ki demi?

ya orası öyle gülüm de biraz muhabbeti aşmışlar yaniii
merhabalar horantam cumanız mübarek olsun okullu çocukları olanlalar karnelerinizde hayırlı olsun:71:

hoşgeldin canımmmmm:34:

ya orası öyle gülüm de biraz muhabbeti aşmışlar yaniii
ii ya bunun için kötü içerik var,basarsın uyarısını alır şahıs,sonna da kendine çeki düzen verir ya da ısrar ediyorsa banlanır.ama kurunun yanında yaş niye yansın?millet eğleniyordu,ha daha önce dediğim gibi,beni de bir takım paylaşımlar rahatsız etmişti ilk topicte,odur budur elimi eteğimi çekmiştim gari.niye komple şikayet edip bi yerlere taşınmasını sağlayayım ki?

ii ya bunun için kötü içerik var,basarsın uyarısını alır şahıs,sonna da kendine çeki düzen verir ya da ısrar ediyorsa banlanır.ama kurunun yanında yaş niye yansın?millet eğleniyordu,ha daha önce dediğim gibi,beni de bir takım paylaşımlar rahatsız etmişti ilk topicte,odur budur elimi eteğimi çekmiştim gari.niye komple şikayet edip bi yerlere taşınmasını sağlayayım ki?

evet ya hakikaten ne güzel eğleniyoduk gırgır şamata

hamileyken,acaba kime benzeyecek?beğenileri ne olacak?nasıl bir yapıda biri olacak?gibi sonu bitmeyen merak soruları sorardım kendime.doğdu bilinçli tebessüm etmeye başlayınca,görmemişin bir oğlu olmuş misali belkim 1500 resmini çekmişimdir.onun keyfini çıkaramadan,ne zaman oturabilecek bu?ne zaman emekleyecek?ne zaman dişi çıkacak?ne zaman ilk adımı atacak gibi hep doyumsuz bir merak içindeydim.hiç önceki merak ettiğimin tadını çıkarmamışımdır...en son,ne zaman okula başlayacak,nasıl bir başarıda olacak?sorusunu sordum;bir gece bir yattım bir uyandım,bugün olmuş!oğlan büyüdü....6.sınıf bitti....ehliyetini almasına 6 yıl kaldı...şimdi zamanı durdurmaya çalışıyorum ama avuçlarımın arasından kayıp gidiyo zaman...durduramıyorum!
gözümü üstünden ayırmadığım velet artık yavaş yavaş odasına çekilmeye başladı,bildiğin ergen konumuna geçiyor.
ay bugünü hiç sevmiyorum,karne günü beni depreştiriyo,kusura bakmiin arkadaşlar!
offfff beah beni anlatmışın patroniçem evet zaman çok çabık geçiyo geçen sene bu zamanlar göbüşümün içinde hiç zorluk çekmeden taşıyodum şimdi ise 2 ay sonra 1 yaşında kol taşımaz yerinde durmaz bir bebek olacak:69::69::69:
hoşgelmişsen sweedym ve sağol...ne ettin gari?
hoşgördüm canım oğlanı doyurdum buraya zıpladım hemen
hoşgeldin canımmmmm:34:

hoşbuldum canım

flockem bu aynı tv gibi bişey begenırsen izlersın beğenmezsen izlemezsın kımse kımseye karısamaz begenmeyenler girmesin okumasın orda burda ahlaksızlar diye de yorum yapmasın dimi ama tamam herkesın sınırı farklı ben tiye alıyorum çoguzaman sınırı asanalrda kendisi bilir yanı

flockem bu aynı tv gibi bişey begenırsen izlersın beğenmezsen izlemezsın kımse kımseye karısamaz begenmeyenler girmesin okumasın orda burda ahlaksızlar diye de yorum yapmasın dimi ama tamam herkesın sınırı farklı ben tiye alıyorum çoguzaman sınırı asanalrda kendisi bilir yanı
aynı şeyi diyos burcum,kesinlikle haklısın.ve şuna da adım gibi eminim,bu topiğin yasaklanması ya da taşınması için uğraşanlar da orayı ilgiyle okuyordu.sadece kendi pis zihniyetlerini kıramadıkları için kendilerine ket vurdukları gibi başkalarını da engellemeye çalışıyorlar...emin ol şu anda da takip ediyorlardır.
biz ne zaman bu takoz zihniyeti aşarız,o vakit adam oluruz...:50:

aynı şeyi diyos burcum,kesinlikle haklısın.ve şuna da adım gibi eminim,bu topiğin yasaklanması ya da taşınması için uğraşanlar da orayı ilgiyle okuyordu.sadece kendi pis zihniyetlerini kıramadıkları için kendilerine ket vurdukları gibi başkalarını da engellemeye çalışıyorlar...emin ol şu anda da takip ediyorlardır.
biz ne zaman bu takoz zihniyeti aşarız,o vakit adam oluruz...:50:
evet aynen ole herkes sınırını kendı belirler asıp asılmadıgı yorumu bıze dusmemıs bız de nekadarına katılıp katılmayacagımızı kendimiz secerız herkes kendı capında eglenır demekkı takıp edıyolardı kı gorduler sahsen ben bakarım bana göre bişey değilse takıp etme ihtiyacıda duymam ilgilnmem zaten

Back
X