• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

günaydın kızlar evde ekmek yok:27:dün gece bir konu vardı bu sabah silinmiş:27::27:tanıdığım birkaç kişi daha kk den diskalifiye edilmiş flıke senin değiminle kuş olup uçmuşş:27::27::27:

Küçük Bir Söz Yakarsa İçini...
Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni...
Boşver Dökme İçini...
Al Eline Tesbihi Koy Alnını Secdeye...
O'ndan Başkası Anlamaz Seni....
21 yaşındasın hayat silkelen kendine gel gençsin ...:27:

konu neydiki neler oldu kim kime ne dedi
22 yaşında gelin bebesi var eşi askerdeymiş oruç tutuyomuş gecede nete falan bakmış geç yatmış gaynanasına demişki ben öğle 3 gibi kalkaırım sen kahvaltı verirmisin çocuğa kalkmışki çocuk aç vermemiş gaynana kahvaltı niye vermedin demiş oda gece bilgisayara bakıcağına erkekn yatsaydın demiş...bu arada gelin kaynanası gilde kalıcakmış kocası gelene dek.. sonra bunlar ağaz dalaşına girmişler...

22 yaşında gelin bebesi var eşi askerdeymiş oruç tutuyomuş gecede nete falan bakmış geç yatmış gaynanasına demişki ben öğle 3 gibi kalkaırım sen kahvaltı verirmisin çocuğa kalkmışki çocuk aç vermemiş gaynana kahvaltı niye vermedin demiş oda gece bilgisayara bakıcağına erkekn yatsaydın demiş...bu arada gelin kaynanası gilde kalıcakmış kocası gelene dek.. sonra bunlar ağaz dalaşına girmişler...

ihraç niye edildilerki bu konuyu nasıl bir yere çekipte konuyuda kapattılar

ihraç niye edildilerki bu konuyu nasıl bir yere çekipte konuyuda kapattılar
gelinde iyi laflar söylemiş kaynanasına millet gelini haksız buldu bir kaç kişide kızın üstüne gitmeyin yazık falan tartışma oldu biraz böyle işte...

cryptıcımmm sobee çık ortaya:91: :52:
tuğçem ne ettin hafta sonu bizim sıradandı çok evlilik planlarınız varmı çeyiz alıyomusun bak kız beşikte çeyiz eşikte derler al bir şeyler..

hımmm valla cry seninde bebişin var birine güvenip uyurmusun
yok mandalina zaten öyle kime diyebilirsinki ben yatıcam sen kahvaltı ver diye hasta olsa anlarım tabii...

Son düzenleyen: Moderatör:
tuğçem ne ettin hafta sonu bizim sıradandı çok evlilik planlarınız varmı çeyiz alıyomusun bak kız beşikte çeyiz eşikte derler al bir şeyler..

yok mandalina zaten öyle kime diyebilirsinki ben yatıcam sen kahvaltı ver diye hasta olsa anlarım tabii...

cryptıcım dün benimki annesiyle konusuyodu ne zaman gelceniz falan dedi. havalar biraz daha ısınınca gelceklermiş. temmuz ya da agustos olur cryptıcım:52: alcam artık haklısın ama ne alcagımı bilmiom ki annem de yardımcı olmuyor siz bari yardım edin bana ona kalsa evlencegıme son hafta kalır herşey:84:

Back
X