Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nolsun yorgunluktan ölüyorum resmen dun de çalıştım hemde 23:30 a kadar:84:günaydın fıstıkk naber
günaydın canlar ne edersiniz nerelerdesiniz tükkan boşş hayırdır...
nolsun yorgunluktan ölüyorum resmen dun de çalıştım hemde 23:30 a kadar:84:
21 yaşındasın hayat silkelen kendine gel gençsin ...Küçük Bir Söz Yakarsa İçini...
Dost Bildiklerin Anlamazsa Seni...
Boşver Dökme İçini...
Al Eline Tesbihi Koy Alnını Secdeye...
O'ndan Başkası Anlamaz Seni....
21 yaşındasın hayat silkelen kendine gel gençsin ...![]()
günaydın kızlar evde ekmek yokdün gece bir konu vardı bu sabah silinmiş
tanıdığım birkaç kişi daha kk den diskalifiye edilmiş flıke senin değiminle kuş olup uçmuşş
![]()
22 yaşında gelin bebesi var eşi askerdeymiş oruç tutuyomuş gecede nete falan bakmış geç yatmış gaynanasına demişki ben öğle 3 gibi kalkaırım sen kahvaltı verirmisin çocuğa kalkmışki çocuk aç vermemiş gaynana kahvaltı niye vermedin demiş oda gece bilgisayara bakıcağına erkekn yatsaydın demiş...bu arada gelin kaynanası gilde kalıcakmış kocası gelene dek.. sonra bunlar ağaz dalaşına girmişler...konu neydiki neler oldu kim kime ne dedi
22 yaşında gelin bebesi var eşi askerdeymiş oruç tutuyomuş gecede nete falan bakmış geç yatmış gaynanasına demişki ben öğle 3 gibi kalkaırım sen kahvaltı verirmisin çocuğa kalkmışki çocuk aç vermemiş gaynana kahvaltı niye vermedin demiş oda gece bilgisayara bakıcağına erkekn yatsaydın demiş...bu arada gelin kaynanası gilde kalıcakmış kocası gelene dek.. sonra bunlar ağaz dalaşına girmişler...
gelinde iyi laflar söylemiş kaynanasına millet gelini haksız buldu bir kaç kişide kızın üstüne gitmeyin yazık falan tartışma oldu biraz böyle işte...ihraç niye edildilerki bu konuyu nasıl bir yere çekipte konuyuda kapattılar
gelinde iyi laflar söylemiş kaynanasına millet gelini haksız buldu bir kaç kişide kızın üstüne gitmeyin yazık falan tartışma oldu biraz böyle işte...
tuğçem ne ettin hafta sonu bizim sıradandı çok evlilik planlarınız varmı çeyiz alıyomusun bak kız beşikte çeyiz eşikte derler al bir şeyler..cryptıcımmm sobee çık ortaya![]()
![]()
yok mandalina zaten öyle kime diyebilirsinki ben yatıcam sen kahvaltı ver diye hasta olsa anlarım tabii...hımmm valla cry seninde bebişin var birine güvenip uyurmusun
tuğçem ne ettin hafta sonu bizim sıradandı çok evlilik planlarınız varmı çeyiz alıyomusun bak kız beşikte çeyiz eşikte derler al bir şeyler..
yok mandalina zaten öyle kime diyebilirsinki ben yatıcam sen kahvaltı ver diye hasta olsa anlarım tabii...
flockem:82:[/QUOTE]:82:QUOTE=flocke;19780505]tuğçem,siz barıştınız mı genem?:26: