Ölümüne Geyik Topiği :-))

kızlar tuğçenin sevgilisi düzelmiş şimdi yanlış anlamalar olmuş aralarında ..

pantolon aldım bide cuzdan
kuzum değişti ama ya. ben inanıyorum güzel olcak inşallah her şey. amin bitanem inşallah ne giycen bakemm mrk ettim

kımse değişmez kuzum ben bacak kadarkende inatcının tekıydım hatta lakabım keçi hala oleyım ama umarım hersey guzel olur kuzum

canım yannış anlamışsın 2 mızınde evlilik yıldonumuydu aynı gun o gunde bugun

yoook beeeeeee kiz, dedin yaa, yemek yiyemiyorum az kiloluyum diye, seni minyon tipli bisi zannediyordum ondan

Zayıfım canım 47 48 kilo bişeyim değişiyo 49 oluyo en fazla yüzüm tombik biraz hem boyum 170 minyon degilim
Ama boydan koysam görünn kemiklerim çok kalın yoksa iğrenç olurdum ivit...

geceniz iyi olsun hatunlar nasılsınız bakem ? ben yorgunum halı yıkadım çamaşır astım balkonları temizledim evi toparladım çok uykum var ama benim boddi uyumayınca ayaktayım işte

geceniz iyi olsun hatunlar nasılsınız bakem ? ben yorgunum halı yıkadım çamaşır astım balkonları temizledim evi toparladım çok uykum var ama benim boddi uyumayınca ayaktayım işte

bende temizlik yaptım bugün . sıcaktan heralde çok yoruldum. benim kız uyudu ama benim hiç yatasım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…