yaz için kendinize kıyafet falan aldınızmı kızlar...
benı nası hayal edıydunuz
resmımı koymadan oncede beyaz tenlı ve sarı saclı oldugumu konusuyoduk sen kaçırmıssın osaman yafrumBen seni esmer kıvırcık saçlı hayal etmiştim...
sinbo'nunkini aldıydım,200 derecede anca düzleşiyolar...ya da ben onnarı artık ütülüyom....saç düzleştiriciylemi yapıyosun floke hangisi...
hevukum burdaysan ses ver gari
şu an 27 bana biraz bol geliyo 26 almak istemiyorum biraz kilo alsam içine giremiycem...Kızlar kilo almanın yollarını söylesenize bana ya bilen varsa
36 beden büyük oluyo 27 kot büyük yolda çekiştire çekiştire yürüyorum eteklerim hep kenardan pensli
Düşüyolar aşşağıya
Alışverişe gidip ağlayarak geri dönüyorum hiç birşey hoş durmuyo üzerimde
resmımı koymadan oncede beyaz tenlı ve sarı saclı oldugumu konusuyoduk sen kaçırmıssın osaman yafrum
Kızlar kilo almanın yollarını söylesenize bana ya bilen varsa
36 beden büyük oluyo 27 kot büyük yolda çekiştire çekiştire yürüyorum eteklerim hep kenardan pensli
Düşüyolar aşşağıya
sinbo'nunkini aldıydım,200 derecede anca düzleşiyolar...ya da ben onnarı artık ütülüyom....
Kızlar kilo almanın yollarını söylesenize bana ya bilen varsa
Düşüyolar aşşağıya
kim leyn o?ben deminden beri özel mesaj kutumla boğuşuyom...nirde?resim mi koydun?flocekm didiğimi gördun mu arzu balkana benzetıyom senı
profile koydum bakabilirsin bitoşum
avatarı yanılttı demi?aynı hataya ben mandalinada düşmüştüm gari...Anammmmm MAŞALLAH KIZ NE GÜZELMİŞSİN SEN
BENDE SENİ KÜÇÜK KIZ ÇOCUGU GİBİ ÇELİMSİZ Bİ KIZÇE SANIYODUM VALLİ
ŞAŞIRDIM
Anammmmm MAŞALLAH KIZ NE GÜZELMİŞSİN SEN
BENDE SENİ KÜÇÜK KIZ ÇOCUGU GİBİ ÇELİMSİZ Bİ KIZÇE SANIYODUM VALLİ
ŞAŞIRDIM
burcu çocuğun varmı hani zayıfsın ya kilonu muhafaza edebiliyormusun bende pantolon almaya çekiniyorum kilo alırsam diye....kolayı var 34 beden al ben ole yapıyom pantolunda 25 ve 26 alabilirsin benım genelde 26 dır
Ya tesettürlü olduğum için genelde 38 beden oluyo çok nadir 36 beden kıyafetlerde 26 deniyorum kemikliyim beli kapanmıyo dügmesi sonra 27 de bollaşıyo zamanla düşüyo totom yok tutmuyokolayı var 34 beden al ben ole yapıyom pantolunda 25 ve 26 alabilirsin benım genelde 26 dır
arkadaşım merhaba, aktarlarda kilo almak için bi sürü karışımlar var hiç gittin mi ? yada bu zaman kadar kilo almak için neler denedin?
en güzeli doktor kontrolünde kilo almak sağlıklı bi şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?