sus kıs,ni biçim laf o ööle???türkiyenin güzide bi incisi o....milyonlar onu boğduğunda içimi nasıl bir huzur kaplayacak bilemezsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sus kıs,ni biçim laf o ööle???türkiyenin güzide bi incisi o....milyonlar onu boğduğunda içimi nasıl bir huzur kaplayacak bilemezsin
o da öğrendi o zaman nihatın elendiğini...kendini toparlamaya çalışıyordur....sinyal çakmış sabah burcu ajanlık yaptım geldim ama gitmiş
sus kıs,ni biçim laf o ööle???türkiyenin güzide bi incisi o....![]()
o da öğrendi o zaman nihatın elendiğini...kendini toparlamaya çalışıyordur....
ta kendisidir belkim....ayaklarına baktınız mı heç?benim tikkatimi çekmemişti gari....beynelim deme öyle mübarek adam o hele o kadar kişiyi elediya kesin inandım var onda birşeyler acaba üç harflilermi ziyaret ediyor onu![]()
aman ya rabbi,amannn....bu üzüntüye dayanamaz burcu kendine zarar vermesinden korkuyorum![]()
ta kendisidir belkim....ayaklarına baktınız mı heç?benim tikkatimi çekmemişti gari....
aman ya rabbi,amannn....
burcu şayet bizi okuyorsan,sakın kendine kıyma gulüm...toparla kendini.hepimizin tarifsiz bir elem ve keder içindeyiz,metin ol...daha çok gençsin...
misafirinizmi vardı mandalinacry ben fil satın aldım akşam şimdide gözlerimin üstüne oturttum onu ağırlıyorum![]()
nihat elendiği için mi?ben de bu haber üzerine yıkıldım beynel-can,annıyom seni...![]()
o zaman ziyaretçi olarak görünürdü....kriptik-candır o....bu gizli üye cry mi yoksa ses ver korkuyorum yoksa burcu mu enemmmmm burcummm
misafirinizmi vardı mandalina![]()
benim kız biraz önce gittim oğlana mama yediriyorum biraz yedi yarım kase sonra kilt yaptı ağzını sevdiğim :)))bu gizli üye cry mi yoksa ses ver korkuyorum yoksa burcu mu enemmmmm burcummm
aman o dengesize ne üzülcem ben insan karaktersiz olsun böyle olsun yuh artık![]()
o zaman ziyaretçi olarak görünürdü....kriptik-candır o....
ben bizim koltuklarda zamk olduğuna inanıyorum.ister yeni tanışmış olalım,ister eski tanıdık.gelen mutlaka 2'ye kadar oturuyo....evet insanlar hadi geç oldu artık kalkalım dyorlar ben yaa oturun azcık daha gitmeyin diyorum onlarda oturuyor derken köşede sızmak üzereyken ayaklandılar ayaklanmalarını görmedim görseydim yine oturturdum![]()