• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

aman ya rabbi,amannn....
burcu şayet bizi okuyorsan,sakın kendine kıyma gulüm...toparla kendini.hepimizin tarifsiz bir elem ve keder içindeyiz,metin ol...daha çok gençsin...

kesinlikle haklısın flocke brcu çok hassastır çok duygusaldır anammmmmmmm anammmmmmmm burcummmm etme yavrimmmmm

aman o dengesize ne üzülcem ben insan karaktersiz olsun böyle olsun yuh artık:47:

deme beynelim adamın 3 harflilerle sohbeti var bak yollar sonra başına musallat olur :27::27::27:

o zaman ziyaretçi olarak görünürdü....kriptik-candır o....

haklısın ama burcu nerelerdeki antenleri alıcılarıda kapamış sanırım sinyal alınamıyor:27:

evet insanlar hadi geç oldu artık kalkalım dyorlar ben yaa oturun azcık daha gitmeyin diyorum onlarda oturuyor derken köşede sızmak üzereyken ayaklandılar ayaklanmalarını görmedim görseydim yine oturturdum :27::27::27::27:
ben bizim koltuklarda zamk olduğuna inanıyorum.ister yeni tanışmış olalım,ister eski tanıdık.gelen mutlaka 2'ye kadar oturuyo....

minik mesaj kutun doluydu yazdım ama eşin nin belli oldumu gideceyi yer...

Back
X