• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet flocke yaa mahkeme kuralım lütfen herkez yargılansın

ne oldu sende bizi dinlemiyorsun aynı two gibi aynı konu dimi

geldi ama ruhu sadece sinyal çakmadan kaçtı sonra cilve topiğide kapanmış bakmak lazım nerelerde

yok kız babamın seneyi devriyesi o konu hala aynı bir gelişme yok
birde hastalandım 3. ağrı kesiciyi alıyorum banamısın demiyor :43:

evet insanlar hadi geç oldu artık kalkalım dyorlar ben yaa oturun azcık daha gitmeyin diyorum onlarda oturuyor derken köşede sızmak üzereyken ayaklandılar ayaklanmalarını görmedim görseydim yine oturturdum :27::27::27::27:
bizim türklerde var o adet dimi bende diyorum oturn biraz daha diye..:9:

paris?seni de yıkık gördüm gari....ağzını bıçak açmıyor....

:1: yok ay nihat için değil
hastayımda hertarafım ağrıyo dökülüyom :2:
ama derya açıklanınca nihatın yüzü nasıl düştü hem güldüm hemde üzüldüm kendini çok hazırlamıştı birinci olacağına
muş nihatın memleketiymişya %4 lük bi oy çıktı deryaya oradan
bu %4ü bi sorgulayım diyo:1: al sorguladın:1:

uuu :53::53::53::53::53: atın onu adaya yine gelmesin biz ülkesine sahip çıkarız yeterki o uzak dursun :27::27::27:

oyy uçak havada kaldı desene burnunu öp bacım benim için
saol mandalina... dimi adada bıraksaylardı alıştıydı ada koşullarınada ...tv de çıktı sanırım sesi geliyo ailenin üyesi gibi oldu:27:

yok kız babamın seneyi devriyesi o konu hala aynı bir gelişme yok
birde hastalandım 3. ağrı kesiciyi alıyorum banamısın demiyor :43:
geçmiş olsun beynel:70:malum hastalıkmı ben panadol alıyorum ozamanlarda..

yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...:50:

flockem 2 bardak mercimeğe bir bardak bulgur atcan ölçüyle dene bu sefer:54:

yapamadıklarımın arasında bu da....kıvamınla ilgili hep bi problemim oluyo...ya duvara atsan sıva olur kıvamında.ya da onunla çivi çakabilecek kadar sert oluyo...annamadım getti...:50:
ben hiç yapmadım floke zeytinyağlı dolma için verebileceyin bir püf nokta varmı...

Back
X