- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabi şu yaş için pek uygun bir kitap değil ben orta okulda okumuştum kızıma da okutucam mutlaka.
ipek ongun vardı genç kız serileri ona benziyor sankii..
kelebeğim en kötü şe sinirlilik demir için dr vericeği takviyeyi kullan anne olduğun için daha sabırlı olman gerek bunun içinde sağlıklı olmalısın...ilaç kullanmalısın takviye vitamin tablet yada iğne dr verdimi...hemde nasıl anında sinirlenip sonrada pişman olyorum bide çocuklarıma bağırmamak için kendimi kasıyorum bu defa içim şişiyo resmen
psikologa gitsem aslında diyorummm
baktım canım ilgince benziyor...
kelebekçim canan tan kitaplarını okuyor musun?
kelebeğim en kötü şe sinirlilik demir için dr vericeği takviyeyi kullan anne olduğun için daha sabırlı olman gerek bunun içinde sağlıklı olmalısın...ilaç kullanmalısın takviye vitamin tablet yada iğne dr verdimi...
okumadım sanırım ama unutmuşda olabilirim yazarlardan çok kitap isimleri kalır aklımda mesela çok sevmeme rağmen simyacı ve yüreğünin götürdüğü yere git kitaplarının yazarlarını hatırlamıyorum defalarca okudum üstelik...
şimdi sebze falan çok alıyorum sağlık önemli eşim oğlan hep bana bakıyor hizmet...çamaşır ütü sil süpür sağlıklı olmam lazım...
bende kumsalda kitab okuyamıyorumpiraye, yüreğim seni çok sevdi, çikolata kaplı hüzünler, en son yürekler ölür? ben yazlık kitapları diyorum bunlara:) akşamüzeri denizden gelinir çardak yıkanır, bir kahve yapılır, salıncağa uzanılır. okunur :)
öyle canım kimse yok yardım edicek bana bir yakınım bile yok...sen beni öldürcen cry :) çamaşır ütü için sağlık istiyosun :)
bende kumsalda kitab okuyamıyorum
piraye, yüreğim seni çok sevdi, çikolata kaplı hüzünler, en son yürekler ölür? ben yazlık kitapları diyorum bunlara:) akşamüzeri denizden gelinir çardak yıkanır, bir kahve yapılır, salıncağa uzanılır. okunur :)
öyle canım kimse yok yardım edicek bana bir yakınım bile yok...
zaten çok karışık sahil herkez iç içe ben gitmem bile bak 50 metre aşağıda daha denize gitmedim...bizim bücürlerle nasıl okucan canım zaten. benim beynim yoruluyo onu izlerken :)
şimdi sebze falan çok alıyorum sağlık önemli eşim oğlan hep bana bakıyor hizmet...çamaşır ütü sil süpür sağlıklı olmam lazım...