• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

hemde nasıl anında sinirlenip sonrada pişman olyorum bide çocuklarıma bağırmamak için kendimi kasıyorum bu defa içim şişiyo resmen
psikologa gitsem aslında diyorummm

baktım canım ilgince benziyor...
kelebeğim en kötü şe sinirlilik demir için dr vericeği takviyeyi kullan anne olduğun için daha sabırlı olman gerek bunun içinde sağlıklı olmalısın...ilaç kullanmalısın takviye vitamin tablet yada iğne dr verdimi...

vitamin tedavisinden sonra psikoloğu tavsiye edrim belki düzelir sinirlerin...

kelebekçim canan tan kitaplarını okuyor musun?

okumadım sanırım ama unutmuşda olabilirim yazarlardan çok kitap isimleri kalır aklımda mesela çok sevmeme rağmen simyacı ve yüreğünin götürdüğü yere git kitaplarının yazarlarını hatırlamıyorum defalarca okudum üstelik...

kelebeğim en kötü şe sinirlilik demir için dr vericeği takviyeyi kullan anne olduğun için daha sabırlı olman gerek bunun içinde sağlıklı olmalısın...ilaç kullanmalısın takviye vitamin tablet yada iğne dr verdimi...

evet kullandım hatta sinirlerim içinde ilaç verecekti ama ben kabul etmedim emziriyordum o zaman 4-5 aydırda bıraktırdı ilaçları ama kontrole gidicem bir daha...

benim heyecan stres oluyodusonra kanıma baktırdım b vitamini eksik çıktı tedavi oldum iğne şimdi halsizliğede iyi gelen bir vitamin var pharm...onu kullanıyorum pahalıda değil bu kadar iş yapmaya enerjik olmam gerek...:27::27:

şimdi sebze falan çok alıyorum sağlık önemli eşim oğlan hep bana bakıyor hizmet...çamaşır ütü sil süpür sağlıklı olmam lazım...

okumadım sanırım ama unutmuşda olabilirim yazarlardan çok kitap isimleri kalır aklımda mesela çok sevmeme rağmen simyacı ve yüreğünin götürdüğü yere git kitaplarının yazarlarını hatırlamıyorum defalarca okudum üstelik...

piraye, yüreğim seni çok sevdi, çikolata kaplı hüzünler, en son yürekler ölür? ben yazlık kitapları diyorum bunlara:) akşamüzeri denizden gelinir çardak yıkanır, bir kahve yapılır, salıncağa uzanılır. okunur :)

piraye, yüreğim seni çok sevdi, çikolata kaplı hüzünler, en son yürekler ölür? ben yazlık kitapları diyorum bunlara:) akşamüzeri denizden gelinir çardak yıkanır, bir kahve yapılır, salıncağa uzanılır. okunur :)
bende kumsalda kitab okuyamıyorum

pirayeyi ve yüreğim seni çok sevdi hatırladım şimdiii diğerlerini okumadım birde yanlış hatırlıyor olabilirim ama babası ölen bir kızın hikayesi vardıı ama okumadım kitap tanıtımında görmüştüm almak kısmet olmadı

dr sor kelebek sende al o multivitaminden her gün sabah içiyorum bir tane gine başlarken...

öyle canım kimse yok yardım edicek bana bir yakınım bile yok...

kıyamam canım ya .. ama takma kafaya bu kadar işi gücü. bırak camlar azıcık tozlansın yavrunla zaman geçir onun yerine. o kadar çabuk büyüyolar ki insan ne kadar zaman geçirse doyamıyo yine de.

şimdi sebze falan çok alıyorum sağlık önemli eşim oğlan hep bana bakıyor hizmet...çamaşır ütü sil süpür sağlıklı olmam lazım...

bizde sebze ağırlıklı beslenirlir zati ama bu b12 vitamin et yememekten kaynaklanıyomuş artık et yemeği daha fazla yapmaya çalışıyorumm...

Back
X