Ölümüne Geyik Topiği :-))

evet canım ama bu defa çok garip oldu bir dra gitmem gerek ama dr gitmek benim için çook olağanüstü bi halll rabbim mecbur bırakmassıınn

Ben attım msj cevap vermedi sanki bişeyden rahatsız olmuş gibii geldii

yok sanmam görmemiştir belki msjını

bende istiyom woswos ama benimki almıyo bana oğlum diyoki ben büyüyeyim alcam anne merak etme sen diyo bakalım bekliyoz böcüğümün büyümesini

Teyzesi yesin onu Annesinide düşünürmüşş.
Eşimde tariğe çıkmamı istemiyo alırsa mahallede dolanırmışım halası filan var oraya markete filan giderken kullanıcakmışım
Ben cesaretliyim korkmuyorum hiç elinde dreksiuyon gelirsin gülerek ben arabayı çarptım diye diyo olmaz
sinirlendim öndeki şöföre onun arabasına çareptım dersin diyo arıza alıcam diyo ama haberde verdim diyo galericiye ama dogrumu bilmiyorum

Eşimle canım onunla sohbet ediyoruz tv oldumu ağzı açık tv izliyo bişey söylüyorum 3.de duyuyo cevabıda haaa oluyo o yüzden almadım eve..

keşke bizde atsak ama benim elektronik canavarı eşimm yeni çıkan tvleri alıp geliyo eve ben gelince görüyoom ahh ahh elektroniğe yatırdığı paraları bana verse biriktirip kendime araba alırdımmm

ben 8 yaşından beri çekiyorum canım ben ameliyat dahi oldum ama geçmiyor.
benim burnum çok acayipti bayağı ilaç kullandım sanırım amaliyat kemik ve et varmış oldum 2003 te allah dr dan razı olsun geçti şimdi

keşke bizde atsak ama benim elektronik canavarı eşimm yeni çıkan tvleri alıp geliyo eve ben gelince görüyoom ahh ahh elektroniğe yatırdığı paraları bana verse biriktirip kendime araba alırdımmm
ben şanslıyım eşimin tv düşkünlüğü yok dinlenmek ister sadece

Canım en azından sizde yararlanıyosunuz benim kocişte oyuncak manyagı helikopter uçak araba
Dünyanın parasını veriyo bide çocuk gibi oynuyolar aşşagıda arkadaşlarıoyla nezaman büyüyceğiz biz bilmiyorum..
Bencede canım ihmal etme bir git ben artık özlüyorum dr gitmeyi alışkanlık oldu...

istanbul trafiği cesaret sabır ister hakkatten ama ben geçen sene geldiğimizde bir tanıdığımız bizi almaya geldi feribottan inince eşime abi beni takip et sakın kaçırma kaçırırsan bi daha zor bulursun dedi hakkaetten de öyle oldu...

tv mizi evlenirken almıştık yeni değiştirdik biz9 yıl kullanmışız öncekini...

birde bizi kuaförden almaya gelmişti ertesi gün aman allahım o nasıl bir trafik 5 dklık yolu yarım saatte gidemedik ve nasıl deli kullanıyo dedim ben inecem yürüyerek gelirim yenge dedi burda böyle araba kullanmazsan değil yarım saat 1saatte zor gidersin...

Aynen ya bide bayanları çok sıkıştırıyolar..
Benim teyzemin kızının vardı arabası birlikte çıkıyoduk neler sayıyolardı bide güzeldi t..kızı yeşil gözlüü
sonra yüzünü görünce asılıyolardı bize çıkmam ben uzaklara valla levyeyi tutuğum gibi alnının çakağına yapıştırırım

Hacematı biliyomusun canım
Eşmdede vardı geçti ondan yaptırdı
Sülük filan. Geçmiş olsun çok kötü sinüzitte...

bir ara manisada herkes hacemat yaptırmş olarak dolaşıyodu bi sülükcümüz vardı ama şimdi ne oldu bilmemm

Hahha dogru demiş çocuk bizimde öyle burdan ümraniye yol boşken 15 dak..bile değil 3 saatte gittiğimizi bilirim..

ya editör bana hala isim değiştirme konsunda cevap vermedi değiştirmiceklermiki nickimi

bir ara manisada herkes hacemat yaptırmş olarak dolaşıyodu bi sülükcümüz vardı ama şimdi ne oldu bilmemm

Eşim hersene yaptırır busene 5 yerinden yaptırdı bende omzumdan yaptırdım birkere şekil olsun diye
Kansızlık problemiim var yaptıramıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…