- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
minik bendede vardı sinüzit ama tedavi oldum ben...
Ben güzel bir vos vos alıcim eşim bakıyo temiz bulursa alcak bana
Bide grafiticiye boyatcam renkli renkli yada ben boyarım Çok istiyorum en azından burda sağa sola giderim..
Namazın oluyo özür artık bir gitsen aslında k.dogumcuya baya uzun sıcaktada çekilmiyo ama ya ..
Ben attım msj cevap vermedi sanki bişeyden rahatsız olmuş gibii geldii
bende istiyom woswos ama benimki almıyo bana oğlum diyoki ben büyüyeyim alcam anne merak etme sen diyo bakalım bekliyoz böcüğümün büyümesini
Eşimle canım onunla sohbet ediyoruz tv oldumu ağzı açık tv izliyo bişey söylüyorum 3.de duyuyo cevabıda haaa oluyo o yüzden almadım eve..
benim burnum çok acayipti bayağı ilaç kullandım sanırım amaliyat kemik ve et varmış oldum 2003 te allah dr dan razı olsun geçti şimdiben 8 yaşından beri çekiyorum canım ben ameliyat dahi oldum ama geçmiyor.
ben şanslıyım eşimin tv düşkünlüğü yok dinlenmek ister sadecekeşke bizde atsak ama benim elektronik canavarı eşimm yeni çıkan tvleri alıp geliyo eve ben gelince görüyoom ahh ahh elektroniğe yatırdığı paraları bana verse biriktirip kendime araba alırdımmm
keşke bizde atsak ama benim elektronik canavarı eşimm yeni çıkan tvleri alıp geliyo eve ben gelince görüyoom ahh ahh elektroniğe yatırdığı paraları bana verse biriktirip kendime araba alırdımmm
Teyzesi yesin onu Annesinide düşünürmüşş.
Eşimde tariğe çıkmamı istemiyo alırsa mahallede dolanırmışım halası filan var oraya markete filan giderken kullanıcakmışım
Ben cesaretliyim korkmuyorum hiç elinde dreksiuyon gelirsin gülerek ben arabayı çarptım diye diyo olmaz
sinirlendim öndeki şöföre onun arabasına çareptım dersin diyo arıza alıcam diyo ama haberde verdim diyo galericiye ama dogrumu bilmiyorum
ben 8 yaşından beri çekiyorum canım ben ameliyat dahi oldum ama geçmiyor.
Hacematı biliyomusun canım
Eşmdede vardı geçti ondan yaptırdı
Sülük filan. Geçmiş olsun çok kötü sinüzitte...
istanbul trafiği cesaret sabır ister hakkatten ama ben geçen sene geldiğimizde bir tanıdığımız bizi almaya geldi feribottan inince eşime abi beni takip et sakın kaçırma kaçırırsan bi daha zor bulursun dedi hakkaetten de öyle oldu...
Hacematı biliyomusun canım
Eşmdede vardı geçti ondan yaptırdı
Sülük filan. Geçmiş olsun çok kötü sinüzitte...
birde bizi kuaförden almaya gelmişti ertesi gün aman allahım o nasıl bir trafik 5 dklık yolu yarım saatte gidemedik ve nasıl deli kullanıyo dedim ben inecem yürüyerek gelirim yenge dedi burda böyle araba kullanmazsan değil yarım saat 1saatte zor gidersin...
bir ara manisada herkes hacemat yaptırmş olarak dolaşıyodu bi sülükcümüz vardı ama şimdi ne oldu bilmemm
ya editör bana hala isim değiştirme konsunda cevap vermedi değiştirmiceklermiki nickimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?