- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
minik sizin varmı araba...
hiç duymadım canım nasıl bi şey.
ben çok hevesli değilim eşimde kuralcı ve sert öğretme konusunda minik arabaylamı gidiceksiniz kuşadasına...var canım ööyyle duruyo kapının önünde . benim hiç cesaretim yok
ya editör bana hala isim değiştirme konsunda cevap vermedi değiştirmiceklermiki nickimi
ben çok hevesli değilim eşimde kuralcı ve sert öğretme konusunda minik arabaylamı gidiceksiniz kuşadasına...
Bende mesaj atmıştım banda cvp vermedi 1.5 hafta olmuştur..
Tekrar yolla istersen..
ben çok seviyorum araba ile seyahat ama tatil olucak tabiievet canım......
ben çok hevesli değilim eşimde kuralcı ve sert öğretme konusunda minik arabaylamı gidiceksiniz kuşadasına...
sende mi değiştirecen bacımm birde kime atmıştın msjı hangi editöre yanii
ben 18 imi doldurdum ilk paramı kazndım ve ilk işim ehliyet almak olmuştu ama 12 senedir araba kullanamıyorum malesef eşim bana vermiyo bi kez memlekete gidiyoduk ikimiz çocuklarda yok o zaman dedim yol dümdüz trafikte çok yok ver ben kullanayım accukda ben direksiyon sallayayım dedim al oturduğun yerden tut direksiyonu dedi bana çatlak... ben de bi arabam olsuun ona vermicem hiççç
vallahi arkadaşlar cezalar çok ağırlaştı acemi sürücü hiç trafiğe çıkmasın eşim 25 yıllık sürücü o bile nelerle karşılaşıyo zaten trafik canavarı olmaya meyilli insanlar çok...
Ben o nedenle almadım ehliyet kendime nezaman araba ozaman ehliyet alıp kenarda dursun istemiyorum ama
Almak kolay alırım hemen iyi sürerim Bende istiyorum vermiyo eşim verirmi akçaabata giderken 190 200 2300 dan aşşağıya inmedi hiç ...
kızlaar ben yatıryorumm valla gözümden uyku akıyor hade öptüm hepinizi....
kızlaar ben yatıryorumm valla gözümden uyku akıyor hade öptüm hepinizi....
iyi geceler canım ben de yarın gece yola çıkacağım için yatıcam şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?