• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

inşallahhhh düşer ama bence daha da yükselecek

ev aldımda kredisini bir ay sonra çekecektim seçimden sonra bekliyordum yükselmesini ama bu kadar çabuk değil uf ufff

eşin bankacımı tahminleri tutarmı
yok canım emlakçı ve genelde kredi ile satış yapılıyo o tüm bankaların kredi oranlarını ezbere bilir bizim iş ile doğrudan bağlatılı

mandalina sen emlakçı vasıtasıyla almadın sanırım evi...

iyiyim canım bı topık actım bu bölüme senıde beklerım sen naptın iş görüşmesi noldu

artik benimde bi isim var diye yazabilirim canim :46: ama suan kizim sorun ona hayla bakacak birini bulamadim, bakalim bugun ve yarin son gun, umarim bi degisiklik olur.....

tamam ugrarim, canim, hemen gelim,, cay koy ocaga :60:

yok canım emlakçı ve genelde kredi ile satış yapılıyo o tüm bankaların kredi oranlarını ezbere bilir bizim iş ile doğrudan bağlatılı
bana bu işler biraz da spekülatifmiş gibi geliyo kriptik-can...bi bakıyon haberlerde emlak almak için tam zamanı diye bangır bangır bağırınıyolar ve yatırımcıyı harekete geçirmeye çalışıyorlar,aradan az zaman geçer aynı kanal bu sefer de yok altın yükseldi faiz şu kadar oldu borsa şu halde ev almak için doğru zaman değil der...tanıtım için bi spiker o sırada harika bi dairede dolaşır ve insanı cezbeder...gizli reklam gibi bişey bu....

mandalina sen emlakçı vasıtasıyla almadın sanırım evi...

yok canım müthaitten aldım inşallah dediği gibi olur düşer cry o zaman eşin bana bol bol bilgi verirmi hangi bankaya gideyim nereden çekeyim neler yapayım gibi

senin iş ile bağlantılı derken sen nerede çalışıyordun ki ev hanımı sanıyordum ben seni yoksa karıştırdımmı

bana bu işler biraz da spekülatifmiş gibi geliyo kriptik-can...bi bakıyon haberlerde emlak almak için tam zamanı diye bangır bangır bağırınıyolar ve yatırımcıyı harekete geçirmeye çalışıyorlar,aradan az zaman geçer aynı kanal bu sefer de yok altın yükseldi faiz şu kadar oldu borsa şu halde ev almak için doğru zaman değil der...tanıtım için bi spiker o sırada harika bi dairede dolaşır ve insanı cezbeder...gizli reklam gibi bişey bu....
evet caaanım zaten eşim tedirgin değildi çünki faizler sürekli artışa geçse bizim işler durur..dediki düşücek faizler...

haklısın ama bununda başka ülkeler tarafından yapılması daha doğrusu başkalarının yönlendirmesi daha acı

paranormal bi vaka yaşamış bi kadın,ondan bahsediyordu.............

hangisiydiki o kesin olay bir konudur ben kaçırdım

yok canım müthaitten aldım inşallah dediği gibi olur düşer cry o zaman eşin bana bol bol bilgi verirmi hangi bankaya gideyim nereden çekeyim neler yapayım gibi

senin iş ile bağlantılı derken sen nerede çalışıyordun ki ev hanımı sanıyordum ben seni yoksa karıştırdımmı
yok canım eşim emlakçı beim setifikam var eşime sorucam sana özelden yazarım tamam..ama emlak işlerini çok iyi biliyorum örn mütahitten kendin alırkende kazıklanabilirsin güvenilir bir emlakçı mütahitten bile 5 milyar daha ucuza alabilir sana evi ve tüm kredi işlerini yürütür sen imza atarsın sadece...

Back
X