- 10 Ocak 2011
- 5.035
- 23
- 358
hepiniz aynı anda tatile gitmeyin ya yanlız kalırım sonra buralarda ben eylülde giderim sanırım![]()
ben burdayım gülüm olur mu???:26:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepiniz aynı anda tatile gitmeyin ya yanlız kalırım sonra buralarda ben eylülde giderim sanırım![]()
boşver gıııı hec hatırlatma olmamış gıbı davran bencebi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:
bi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:
bi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:
ben burdayım gülüm olur mu???:26:![]()
boşver gıııı hec hatırlatma olmamış gıbı davran bence
floke neden istiyosun barışmak biz barışmayız eltimle iyiki küstük ben çok memnunum o hep eksiklerimi bulmaya çalışıyordu yada beni alt etmeyebi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:
napak flockem denize düşen yüzme bilmiyosa kayıkda yoksa yılana sarılmak zorunda kalır özletme sen kendini ya da çabuk bana netinden accuk kullandır ya da geliyo kaşık kafana desinnn![]()
tatile nereye gidiyosun floke memlekete falanmı..10-12 gün kadar bişey kaldı,sonnam gaçıyom ben de....ağustos sonnara kadar yokumdur herhal...
floke neden istiyosun barışmak biz barışmayız eltimle iyiki küstük ben çok memnunum o hep eksiklerimi bulmaya çalışıyordu yada beni alt etmeye
demi,sitres yaparsa direk indiriim kafasına.....evet evet ama bu sefer aşçı kepçesini götür yanında![]()
eltın çasıt mı oldu yoksaaaaa elektrığını kesıyoelektürük getti geldi....
elektürük getti geldi....
elektrikler kesildi allahtan kısa sürdüüü
beklerim ondan valla....bi aciip bakıyodu zaten,sevmediydim pörti gözlerini....eltın çasıt mı oldu yoksaaaaa elektrığını kesıyo![]()
aynı tükkanın elemanlarıyıs biz...ama çitten ilginç bu da ayrı bi konu tabe...yoksam eltim hakketten çaşıt mı?aynı apartmandamı oturuyorsunuz![]()
aynı apartmandamı oturuyorsunuz![]()
beklerim ondan valla....bi aciip bakıyodu zaten,sevmediydim pörti gözlerini....
anemm aklıma bı dızı geldı eskı adıyla TGRT de eltıler diye bı dızı vardı hatırladınızmı?
beklerim ondan valla....bi aciip bakıyodu zaten,sevmediydim pörti gözlerini....