• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

bi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:

doğru demiş valla
olmaz flocke o atmasın sen göster uzaktan bak o kadar üzüldümki o an hatırasını saklıyorum her baktığımda nasıl yaptım elticiğime böyle diye hayıflanıyorum de :27:

ben burdayım gülüm olur mu???:26::29:

kepeleğimmm :71::71::71::71:

boşver gıııı hec hatırlatma olmamış gıbı davran bence

olmaz hiç bir elti bunu unutmaz :27:

bi yerden çıkarken kapıyı sert çarpma,geri dönmek icab eder derdi annem...kaşığa kırmızı fiyonk mu bağlasam'al elticim at bunu başıma ödeşelim!'desem kabul eder mi acep:26:
floke neden istiyosun barışmak biz barışmayız eltimle iyiki küstük ben çok memnunum o hep eksiklerimi bulmaya çalışıyordu yada beni alt etmeye

floke neden istiyosun barışmak biz barışmayız eltimle iyiki küstük ben çok memnunum o hep eksiklerimi bulmaya çalışıyordu yada beni alt etmeye

neti varya eltisinin ona el koymak için aslında eltiyi sakladığımız yeri unutacağımız bir yere saklamak sonra kayıp aranıyora vermek tatil bitiminde bir dostun yerini söylemesi de olabilir :27::27::27::27:

Back
X