- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de rakamlarla aram iyi değildir....matematiğe hayatım boyunca hiç anlam verememişimdir.hocayla en çok da bu yüzden tartışırdım. 'bana bunun mantığını anlat,hayatta nerde kullanmam gerektiğini söyle,yemin bak,dersini dinleyecem!' bön bön bakar sonna da.'kızım bunu dünya kabul etmiş,sen nası etmezsin?' 'ya hocam kimse bana kasada geometri sormicak.bana toplama çıkarma bölme ve çarpma yeter hayatta,gerisinle niye eziyet ediyon?ilgim varsa zaten fen-matematiğe giderdim.aha dil-sosyala kaçtım,burda da buldunuz beni!'....hala nefret ederim o dersten.ve onun amca oğlu fizikten....kepeleğim yok be canım bende nerde filozofluk en nefret ettiğim ders felseydi öss de hiç okumadan boş geçtim okul hayatımda devamsızlığım hep o dersteydi veee yıllar sonra başımdan geçen bir olay felsefik düşünen yada yan dallarıyla ilgi olanlar antipatimi kazanır hep
kızlar ben kaçtım üstüm başım yağ kokuyo temizlenip paklaniim, amazon kadını modundan çıkiim azıcık. öptüm hepinizi. haftaya görüşürzz...
benim de rakamlarla aram iyi değildir....matematiğe hayatım boyunca hiç anlam verememişimdir.hocayla en çok da bu yüzden tartışırdım. 'bana bunun mantığını anlat,hayatta nerde kullanmam gerektiğini söyle,yemin bak,dersini dinleyecem!' bön bön bakar sonna da.'kızım bunu dünya kabul etmiş,sen nası etmezsin?' 'ya hocam kimse bana kasada geometri sormicak.bana yoplama çıkarma bölme ve çarpma yeter hayatta,gerisinle niye eziyet ediyon?ilgim varsa zaten fen-matematiğe giderdim.aha dil-sosyala kaçtım,burda da buldunuz beni!'....hala nefret ederim o dersten.ve onun amca oğlu fizikten....
bu fikre nası kapıldın???kesinlikle matematiğe hele geometriğa bayılırım ama fizik dedinmi moment aklıma gelir korkarım
senide sayısalcı olarak düşünmüştüm hep flocke sanki sayısalcı gibiymişsin izlenimi vardı bende
benim de rakamlarla aram iyi değildir....matematiğe hayatım boyunca hiç anlam verememişimdir.hocayla en çok da bu yüzden tartışırdım. 'bana bunun mantığını anlat,hayatta nerde kullanmam gerektiğini söyle,yemin bak,dersini dinleyecem!' bön bön bakar sonna da.'kızım bunu dünya kabul etmiş,sen nası etmezsin?' 'ya hocam kimse bana kasada geometri sormicak.bana toplama çıkarma bölme ve çarpma yeter hayatta,gerisinle niye eziyet ediyon?ilgim varsa zaten fen-matematiğe giderdim.aha dil-sosyala kaçtım,burda da buldunuz beni!'....hala nefret ederim o dersten.ve onun amca oğlu fizikten....
bu fikre nası kapıldın???...matematik dersi kabus gibi gelirdi bana...hele ki sınav zamanı offf! sonuçları benim gibi bi iki arkadaş trafik plakalarınla bildirirdik birbirimize...'flocke hangi il?' 'diyarbakır ayşe-can,sen?' 'ben de bolu!'
benim de rakamlarla aram iyi değildir....matematiğe hayatım boyunca hiç anlam verememişimdir.hocayla en çok da bu yüzden tartışırdım. 'bana bunun mantığını anlat,hayatta nerde kullanmam gerektiğini söyle,yemin bak,dersini dinleyecem!' bön bön bakar sonna da.'kızım bunu dünya kabul etmiş,sen nası etmezsin?' 'ya hocam kimse bana kasada geometri sormicak.bana toplama çıkarma bölme ve çarpma yeter hayatta,gerisinle niye eziyet ediyon?ilgim varsa zaten fen-matematiğe giderdim.aha dil-sosyala kaçtım,burda da buldunuz beni!'....hala nefret ederim o
dersten.ve onun amca oğlu fizikten....
bizde geyik yapardık arkideşlerle çocuğun altını alırken sinüs kosinüslerle altını alırız tanjant kotenjantlarla çocuğu terbiye ederiz....![]()
diyarbakırın plakası 24,bolununki 14....zaten genelde kocaeli'yi geçemezdik(41!)
benim babam muhasebeciydi ve rakamlarla arası acaip iyiydi ama malesef kızları ona hiç çekmemiş ucundan ittire kaktıra 3 gelirdi karneme zorlaaa ... ama sosyal derslerim full iyiydi hanii ama sayısal deyince orada bir duruyomm
tarih dersini çok severdim,kafası basmayan arkadaşlara da anlatımım iyidi....gariptir ki millet yerlere yatardı gülmekten ben annattıkça....benim babam muhasebeciydi ve rakamlarla arası acaip iyiydi ama malesef kızları ona hiç çekmemiş ucundan ittire kaktıra 3 gelirdi karneme zorlaaa ... ama sosyal derslerim full iyiydi hanii ama sayısal deyince orada bir duruyomm
yazışmalarından öyle hissetmiştim yanılmışım demek
o kadar kötüydü he
okulda çan eğrisi denen bir şey vardı 3 dönem matematik gördüm hepsi 90 dı daha yukarı not pek yoktu da ayıptır söylemesi
sonuçlar açıklanır açıklanmaz kaçardım az daha beklesem tüm bölüm beni dövecek hatta öldürecekti bir gün tadını çıkarttırmadılar bana
yaa hayat bir matematik öyle demeyin
az daha itsen benim memlekete düşcekmişin
sanırım biraz öğretmenle alakalı matematik sevmek
tarih dersini çok severdim,kafası basmayan arkadaşlara da anlatımım iyidi....gariptir ki millet yerlere yatardı gülmekten ben annattıkça....
'evek dostlar,bi sabah fatih-can kalktı gerindi ve hayatının baya bi monoton geçtiğini düşündü...acep bugün ne etsem diye düşünürken,lan fatih aş kendini ve konstantinopeli feth et,dedi.dediğini de yaptı gari...'
tarih dersini çok severdim,kafası basmayan arkadaşlara da anlatımım iyidi....gariptir ki millet yerlere yatardı gülmekten ben annattıkça....
'evek dostlar,bi sabah fatih-can kalktı gerindi ve hayatının baya bi monoton geçtiğini düşündü...acep bugün ne etsem diye düşünürken,lan fatih aş kendini ve konstantinopeli feth et,dedi.dediğini de yaptı gari...'
bizimde sınıfta iki kız vardı birbirleriyle yarışıyorlardı kız 100ün altında not alınca sinirinden sıraları yumruklayıp ağlama nöbetlerine giriyorduu