Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı tükkanın elemanlarıyıs biz...ama çitten ilginç bu da ayrı bi konu tabe...yoksam eltim hakketten çaşıt mı?
memleket istanbul benim gari....akdenize inecem tatilde.antalya ve civarlarını kolaçan etcem.üs bölgesi olarak kayınvalidemleri kullancas,iletişim dairesi olarak da eltimi düşünüyom,didim ya onda net var...tatile nereye gidiyosun floke memlekete falanmı..
tuğçe nerdesin merak ettim seni![]()
ola muçaça...........:82:
sA-BO-TAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ:95:eltilerden bahsedince eltiler onlardan bahsetmeyelim diye elktrüğümüzü de kesmiş olabilebilürrr .....![]()
ben çocukkene vardı
ayaklarına baksaydın yan yan duruyorsa çaşıt ters duruyorsa 3 harfli hee![]()
kıs onları habire koparıp koparıp yemeğe atar o.....ona bişiycik olmaskıs bıde ne geldı aklıma tatılde onunla aynı ortamdayken sarımsak as boynuna nıye dıye sorarsa senden korunmak ıcın dersın kotu ruhları kovuyomus ya
sA-BO-TAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJ:95:
kıs onları habire koparıp koparıp yemeğe atar o.....ona bişiycik olmas
hoşgelmişsen minik-can............sohbetiniz bol olsuuunnn
sarımsak dişlerini uyurken burnuna soksam daha etkili olmaz mı?hepimiz kurtuluruz ondan.....kendı boynununa asacan flockem yaklasınca yada cemkırınce kolyenın ucunu yanı sarımsak kısmı gözlerine yaklaştıracan
hakketten,ikimiz de aynı aşkla bağlıyıs eltilerimize....bi tane daha eltim olsa dicemki flockem aynı kişiden bahsediyoz
sohbetiniz bol olsuuunnn
hoşgelmişsen minik-can............![]()
sarımsak dişlerini uyurken burnuna soksam daha etkili olmaz mı?hepimiz kurtuluruz ondan.....![]()
kıs eline düştüm bu uyuzun....tatilde nete ihtiyacım var,tek nette onda....hoşbulduk canım... eltilerin kulaklarının anasını ağlattınız valla :)