Ölümüne Geyik Topiği :-))

bazen kumanda elime geçerse eğlencesine küflü bir türk filmi bulur aciip eğlenirim:60:.bi filme denk gelmiştim cüneyt abi tek okla 7adam öldürdü ve 2 at telef etti....üşenmeden oturur sayarım

oooo olmadı ama şimdi fatmagülü muhteşem yüzyılı feriha koydumu izlemeden nası duruyorsun
diziler zaten boğar beni, hani bişey izleme lüksüm olsa bile tercihim gene o tip dizilerden olmazdı herhal.sit-com vari şeyler kısa öz ve eğlenceli,herhalde onları izlerdim.

bazen kumanda elime geçerse eğlencesine küflü bir türk filmi bulur aciip eğlenirim:60:.bi filme denk gelmiştim cüneyt abi tek okla 7adam öldürdü ve 2 at telef etti....üşenmeden oturur sayarım

bende bazen takılıyorum saçma sapan kıyafetler makyajlar cüneytin herzaman herkesi tek yumrukla alt emesi :52:

bende bazen takılıyorum saçma sapan kıyafetler makyajlar cüneytin herzaman herkesi tek yumrukla alt emesi :52:
bir de kartal abi var,muşambadan yapılma bir ahtapotu dövüyordu en son.arkaya da heyecanlı bi müzik atmışlar geril diye:60:

cüneyt abimiz uzaylıların süslü bir koli kutusundan ibaret olduğunu gösterdi bize.nasa boşuna uğraşıyor, cüneyt abi dünyayı çoktan kurtardı bile...(atı alan üsküdarıgeçer gibi oldu bu şimdi)

bir de şimdiki talk şovlara çıkıp o sahnelerle yüzleştirildikleri zaman hala utanmadan yaptıkları işin arkasında durabiliyorlar ya,ben en çok ona şaşıyorum.hayatının hatasını yaptığını itiraf et işte dimi!

Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....izzet
yıldızhan
Salak olabilirim ama aptal asla.... asena
Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....nihat doğan
birde bunlar var hatırladınmı bu gafları

YOK YAW yine buralardayım ama işim çıkınca bi anda çıkmak zorunda kalıyorm geldim yine.
eee nereden kimsiniz nasıl gidiyor anlatın bakalım.

Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransızca konuşuyor....izzet
yıldızhan
Salak olabilirim ama aptal asla.... asena
Atatürk ne demiş Yurtta sulh barışta sulh ....nihat doğan
birde bunlar var hatırladınmı bu gafları
:60::60::60:buna geçen hülya avşar bi tane ekledi,aciip mükemmel bi sanatçı olduğunu anlatmaya çalışıyordu ve 'çok güzel tecavüz sahneleri vardır filmde,müthiş eğlenerek çektik biz bunu.'diyo embesil. bunu da tecavüzün tavan yaptığı bir yerde açıklıyor....

:46::46::46::46:flaş flaş flaş
best of rezilliğin neden sakinleştiği annaşıldı yeni topik haaaaaa annem sen bizi gülmekten yaracanmı:62::62::62::62:
yeni topik hayrılı uğrlu kudümlü olsun:71::71::71:

YOK YAW yine buralardayım ama işim çıkınca bi anda çıkmak zorunda kalıyorm geldim yine.
eee nereden kimsiniz nasıl gidiyor anlatın bakalım.
valla ben bı tükkanın patronuyum,burcu genel düzen ve tükkanı sabah açmaktan sorumlu.erenn'imiz var,şimdiden ayın elemanı seçildi,kelebek29 çay koyma ve kurtlu pastadan sorumlu, hevuk da gece bekçimiz.gönüllü geyik olmak ister misin sen de,eleman eksikliğimiz var daha...

:60::60::60:buna geçen hülya avşar bi tane ekledi,aciip mükemmel bi sanatçı olduğunu anlatmaya çalışıyordu ve 'çok güzel tecavüz sahneleri vardır filmde,müthiş eğlenerek çektik biz bunu.'diyo embesil. bunu da tecavüzün tavan yaptığı bir yerde açıklıyor....

harbi embesil ya:52:
Antenya Bandiras
Ben en çok Antenya Bandiras'i seviyorum!..
(harika avci)

Pencereyi kapat!..
Biz esimle çok konusan, beyin firtinasi yapan bir çiftiz!..
(senay akay)

Ahmet Necdet ÖzalKaynakwh webhatti.com:
Metin Uca: Ahmet ön adli, Türkiye'nin 10'uncu Cumhurbaskani?..
Eylem Senkal: Iii... Ahmet Özal...

Uzun boyunlu gergedan
Arzu Yanardag: Uzun boyunlu bir hayvan?..
Ece Erken: Gergedan?.. (pazar yildizi adli programdan)

uzun sey
Yaa sizin de her seyiniz ya uzun ya genis oluyor galiba!..
(hülya avsar, diyarbakirli karpuzcularla konusuyor)

:46::46::46::46:flaş flaş flaş
best of rezilliğin neden sakinleştiği annaşıldı yeni topik haaaaaa annem sen bizi gülmekten yaracanmı:62::62::62::62:
yeni topik hayrılı uğrlu kudümlü olsun:71::71::71:
günaydın sweedy,gel katıl sende aramıza...tek tek toplanıyos gene...

Son düzenleme:
Back
X