Ölümüne Geyik Topiği :-))

kız sabah evden kendimi zor atıyorum bide beslenmeme mi hazırlıcam zok nadir yanımda bişiy getirmişliğim vardır kansızım diye kuru üzüm atmıştım şincik onu atıştırdımda birazd bi çare bulucaz artıkn kebap pide sıkıyo hayatım bi yerden sonra

sen benim yanımda olacaktın ki evli bir görümcem var bizde kalırdı boşandıktan sonra dersaneye yazıldı okicem diyerekten kahvaltısını hazırlardım bide çantaya beslenmesini koyardım aç ayı oynamaz diyerekten:9:

sen ver yinede merak ettim ekmeğemi sürecem napcam

yağı tavaya koy biraz ısındıktan sonra salçayı koy salça 2 fıkırdasın sonra kaşarı yada yağlı peyniri rendele eriyene kadar pişir ekmeğin arasına koy yanlız yanına soğuk kola falan al biraz tuzlu oluyo salçasına göre

sen ver yinede merak ettim ekmeğemi sürecem napcam
değişik variyasyonları var bunun burcum....ekmeğin bi tarafına salça diğer tarafına krem peynir sürebilirsin.ya da labne peyniri,beyaz ya da kaşar peyniri koyabilirsin. sandviç ekmeğinle yapıyorsan arasına marul yaprağı ve salatalık dilimi ekleyebilirsin...

yağı tavaya koy biraz ısındıktan sonra salçayı koy salça 2 fıkırdasın sonra kaşarı yada yağlı peyniri rendele eriyene kadar pişir ekmeğin arasına koy yanlız yanına soğuk kola falan al biraz tuzlu oluyo salçasına göre
bak bu da iyimiş,benim eşim kahvaltı etmeden çıkar, ben de ona hazırlıyom....bi dahakine bunu yapiim

güzel imiş salçalı tuzlu ve ekşi şeylere bayılırım

değişik variyasyonları var bunun burcum....ekmeğin bi tarafına salça diğer tarafına krem peynir sürebilirsin.ya da labne peyniri,beyaz ya da kaşar peyniri koyabilirsin. sandviç ekmeğinle yapıyorsan arasına marul yaprağı ve salatalık dilimi ekleyebilirsin...

offf acım zati yapmayıınnnn

Back
X