çorba filan mı?he yaf tarif verecektim bi arkadaşa yardım etmeye gitmiştim geldim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çorba filan mı?he yaf tarif verecektim bi arkadaşa yardım etmeye gitmiştim geldim![]()
sağol canım benim...kıdemlilerden bir arkadaşımız daha katıldı aramıza oy ne güselhayırlı olsun floke topiğin
kız sabah evden kendimi zor atıyorum bide beslenmeme mi hazırlıcam zok nadir yanımda bişiy getirmişliğim vardır kansızım diye kuru üzüm atmıştım şincik onu atıştırdımda birazd bi çare bulucaz artıkn kebap pide sıkıyo hayatım bi yerden sonra
sen ver yinede merak ettim ekmeğemi sürecem napcam
değişik variyasyonları var bunun burcum....ekmeğin bi tarafına salça diğer tarafına krem peynir sürebilirsin.ya da labne peyniri,beyaz ya da kaşar peyniri koyabilirsin. sandviç ekmeğinle yapıyorsan arasına marul yaprağı ve salatalık dilimi ekleyebilirsin...sen ver yinede merak ettim ekmeğemi sürecem napcam
bak bu da iyimiş,benim eşim kahvaltı etmeden çıkar, ben de ona hazırlıyom....bi dahakine bunu yapiimyağı tavaya koy biraz ısındıktan sonra salçayı koy salça 2 fıkırdasın sonra kaşarı yada yağlı peyniri rendele eriyene kadar pişir ekmeğin arasına koy yanlız yanına soğuk kola falan al biraz tuzlu oluyo salçasına göre
sağol canım benim...kıdemlilerden bir arkadaşımız daha katıldı aramıza oy ne güselne ettin görüşmeyeli?
yeni adres bura...bundan bööle burda buluşuruz.ya bişey sorcam senin nickin altında niye yaşlı yazıyo?hoşbuldum seni takip ediyorum işyerinde kendi kendime kahkalara boğuluyorum![]()
yeni adres bura...bundan bööle burda buluşuruz.ya bişey sorcam senin nickin altında niye yaşlı yazıyo?
:26::26::26:......o niye?ruhum yaşlanmak istiyor![]()
![]()
:26::26::26:......o niye?
yağı tavaya koy biraz ısındıktan sonra salçayı koy salça 2 fıkırdasın sonra kaşarı yada yağlı peyniri rendele eriyene kadar pişir ekmeğin arasına koy yanlız yanına soğuk kola falan al biraz tuzlu oluyo salçasına göre
burcu açlıktan klavyeye yüz üstü yapışmadın di mi?![]()
değişik variyasyonları var bunun burcum....ekmeğin bi tarafına salça diğer tarafına krem peynir sürebilirsin.ya da labne peyniri,beyaz ya da kaşar peyniri koyabilirsin. sandviç ekmeğinle yapıyorsan arasına marul yaprağı ve salatalık dilimi ekleyebilirsin...
evet doğru...ama yaşını da yaşamak güzel birşey bence,herşeyi zamnında yaşamak ve tadını çıkarıp da yaşlanmak.yaşlanmak güzel şey elden ayaktan düşmeden yaşlanmak![]()
kıs git ye bişeyler işte yığılıp kalcen şincik!offf acım zati yapmayıınnnn