Ölümüne Geyik Topiği :-))

muhabbet koyulaşmış tabi hevuk ve flokenin olduğu yerde muhabbet olmazmı :69:

Moruk sende takıl bize hayatını yaşa kız niyekine yaşlanmak istiyon aglarım valla yaşlı insanlara dayanamam...Bizim tükkna bi yaşlı amca geliyo ogulları evinin altında kömür varmış diye yıkmışlar evini bakmıyolar kızında kalıyo kızıda maaşını alıp 10 lira veriyomuş kabloya takılmış yürürken kızı çok pis bakmış ktü davranıyolarmış bizim tükkanda yemek filan yiyo eşime diyomuşki bi koca karı var bana bastonuyla vurdu benimle evlensene dedi demiş napıyım alıyımmı eliyle yuvarlak yapıp diyomuşki alıcam o kaca karıı ölmeden bikere daha görsem gözüm açık gidicek yoksa diyomuş sapık biraz çok gülüyorum muhabbetine amcanın ..Ayyy kıyamam al bizde kalsın dedimde sapık sanda saldırır olmaz alamma diyo...

Canım bende aynı senin gibi hassasım...O yüzde evde haber maber izlemem. izlediğim şeyleri günlerce takarım kafama ,üzülürüm..
Dünden beri mesela çelik kapılardan nefret ediyomm....

Niekine çelik kapıdan noommuş ...Huyum batsın ya sevmiyorum hiç...

benşm de bi park arkadaşım var,her parka gittiğimde onunla görüşüyom.yannız her defasında yeniden tanışıyos...teyzem 76 yaşında ve bunak.hep elim kalbimde gidiyom acep bugün de yaşıyo mu diye....

Moruk sende takıl bize hayatını yaşa kız niyekine yaşlanmak istiyon aglarım valla yaşlı insanlara dayanamam...Bizim tükkna bi yaşlı amca geliyo ogulları evinin altında kömür varmış diye yıkmışlar evini bakmıyolar kızında kalıyo kızıda maaşını alıp 10 lira veriyomuş kabloya takılmış yürürken kızı çok pis bakmış ktü davranıyolarmış bizim tükkanda yemek filan yiyo eşime diyomuşki bi koca karı var bana bastonuyla vurdu benimle evlensene dedi demiş napıyım alıyımmı eliyle yuvarlak yapıp diyomuşki alıcam o kaca karıı ölmeden bikere daha görsem gözüm açık gidicek yoksa diyomuş sapık biraz çok gülüyorum muhabbetine amcanın ..Ayyy kıyamam al bizde kalsın dedimde sapık sanda saldırır olmaz alamma diyo...

:D:D

amcama bak yaş 70 ama kimbilir kızına nasıl davranıyor

ben artık kaçıyorum mesaim bitti yarın görüşürüz inşallah

hoşçakalın kızlar

hee geldim,soğuktan gıççım kopmadına dua ediyom.döndüm baktım herşey yerli yerinde

Hş geldin ..Ben çıkmıyorum hiç geçen gece kar tutmuştu yerler dayanamadım ayak izi yapmak için çıktık eşimle 2 de zıpladım zzıpladım iz yaptım karı geldim ama daha çıkmıyorum çok soyuğğğğ

benşm de bi park arkadaşım var,her parka gittiğimde onunla görüşüyom.yannız her defasında yeniden tanışıyos...teyzem 76 yaşında ve bunak.hep elim kalbimde gidiyom acep bugün de yaşıyo mu diye....

:9: :9: Napıyoki o yaşta parkta..Yaşlı insanlar çocuk gibi oluyo derlerdide inanmazdım

Kar görmeyeli 10 yıl falan olmuştur herhalde..özledimm..çocuklarım kar bilmez.. geçen gün dolu yağdı çoçuklar sevindii anne kar yağıyorr diyeee ...

:9: :9: Napıyoki o yaşta parkta..Yaşlı insanlar çocuk gibi oluyo derlerdide inanmazdım
ya bizim kaldığımız yer site gibi diim ben sana.park da hemen bunların evlerinin önünde.bi torunu var onu kapı önüne yani parka çıkarıyo.bankta oturur torununa bakar,kızı da balkondan bunları kolaçan eder.teyzemle cigaralarımızı tüttürürken tanışmıştık aciip kafa bişey...

ya hevuk, bugün senin kulaklarını çınlattık okumuşsundur gerçi.merakımızı bi giderip bizi bi aydınlatsana...geceleri eşinin yanından sıvışıp giriyon ya sen buraya,kız onca zaman içinde nası uyuyakalmıyon?hani dedin ya,uyumasını bekliyom diye,ben olsam beklerken uyuyakalırdım da...:9:

Back
X