Ölümüne Geyik Topiği :-))

ya bizim kaldığımız yer site gibi diim ben sana.park da hemen bunların evlerinin önünde.bi torunu var onu kapı önüne yani parka çıkarıyo.bankta oturur torununa bakar,kızı da balkondan bunları kolaçan eder.teyzemle cigaralarımızı tüttürürken tanışmıştık aciip kafa bişey...

Evet ya eski binamın orda tekel vardı binada oturanlar hep tekel emelkisiydi 80 yaşında arkadaşım vardı hergün geliyodu sohbet ediyoduk gazinolardan çıkmazdım ben gençken maksim gazinosumu ne bi gazinoda bülent ersoy çıkıyomuş ozamanlar ama erkekmiş anlatırdı gençliğinii..Biride seni özledim diyip kapıyı çalar öper giderdi..Çok kibardılar ama kokoş teyzeler amcalar vardı çok severdim...

Evet ya eski binamın orda tekel vardı binada oturanlar hep tekel emelkisiydi 80 yaşında arkadaşım vardı hergün geliyodu sohbet ediyoduk gazinolardan çıkmazdım ben gençken maksim gazinosumu ne bi gazinoda bülent ersoy çıkıyomuş ozamanlar ama erkekmiş anlatırdı gençliğinii..Biride seni özledim diyip kapıyı çalar öper giderdi..Çok kibardılar ama kokoş teyzeler amcalar vardı çok severdim...
benim teyze full relaks bi tip.tek gözünü kısar:'Esaslı bi avratsın sen!'der...iltifat etmediğini,ciddi olduğunu anlarım o vakit:60:.niyeyse ona baktıkça yaşlandığımda onun gibi bişey olcaamı düşünüyom:9:...

ya hevuk, bugün senin kulaklarını çınlattık okumuşsundur gerçi.merakımızı bi giderip bizi bi aydınlatsana...geceleri eşinin yanından sıvışıp giriyon ya sen buraya,kız onca zaman içinde nası uyuyakalmıyon?hani dedin ya,uyumasını bekliyom diye,ben olsam beklerken uyuyakalırdım da...:9:

AyDINLATTIM TATLIM GEÇMİŞTE ÖNCE OKUDUM GEÇMİŞİ SONRA SOHBETE KATILDIM...BEN UYUMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYO UYUYAMIYORUM BİR TÜRLÜ SONNA SESİZ SESİZ KAÇIYOM YANINDAN YAKALAYINCA :4: BÖLE TUTUP GÖTÜRÜYO...ÇOK KAFAMA TAKIYORUM HERŞEYİ KALKIP AGLIYORUM BİLDİĞİ İÇİN UYUMAM İÇİN ISRAR EDİYO AMA O YORULDUĞU BEN YORULMADIĞIM İÇİN BENİ UYUTMAYA ÇALIŞIRKEN KENDİ UYUYO :9: BAZEN ŞARKI AÇOYO MENEKŞEYLE HALİL DİZİSİNİN MÜZİĞİ VARYA ONU AÇIK YASTIĞIMA KOYUYO SONRA BALIYO TÜLBENTLE AYAKLARIMI AYAGINA KAÇMIYIM DİYE...

benim teyze full relaks bi tip.tek gözünü kısar:'Esaslı bi avratsın sen!'der...iltifat etmediğini,ciddi olduğunu anlarım o vakit:60:.niyeyse ona baktıkça yaşlandığımda onun gibi bişey olcaamı düşünüyom:9:...

:9: :9: Kadının hayat tecrübesi var 75 yıllık gozünden tanımış has karı oldugunu..

AyDINLATTIM TATLIM GEÇMİŞTE ÖNCE OKUDUM GEÇMİŞİ SONRA SOHBETE KATILDIM...BEN UYUMAYA ÇALIŞIYORUM OLMUYO UYUYAMIYORUM BİR TÜRLÜ SONNA SESİZ SESİZ KAÇIYOM YANINDAN YAKALAYINCA :4: BÖLE TUTUP GÖTÜRÜYO...ÇOK KAFAMA TAKIYORUM HERŞEYİ KALKIP AGLIYORUM BİLDİĞİ İÇİN UYUMAM İÇİN ISRAR EDİYO AMA O YORULDUĞU BEN YORULMADIĞIM İÇİN BENİ UYUTMAYA ÇALIŞIRKEN KENDİ UYUYO :9: BAZEN ŞARKI AÇOYO MENEKŞEYLE HALİL DİZİSİNİN MÜZİĞİ VARYA ONU AÇIK YASTIĞIMA KOYUYO SONRA BALIYO TÜLBENTLE AYAKLARIMI AYAGINA KAÇMIYIM DİYE...
geç girdim ya,burcuyu kaçırcam diye direk daldım muhabbete,bakmadım arkalara...:9:şarkıyı annıyorum da, ayaklarını bağlayacağına kapıyı kitlese ya!o da değişikmiş ha...

geç girdim ya,burcuyu kaçırcam diye direk daldım muhabbete,bakmadım arkalara...:9:şarkıyı annıyorum da, ayaklarını bağlayacağına kapıyı kitlese ya!o da değişikmiş ha...

:9: Anahtarları yokki kapının çözerken hisstmek için baglıyo kapıyı kitlesede ben açarım sesiz anahtarı çevirerek açınca sesiz acılıyo...

:9: :9: Kadının hayat tecrübesi var 75 yıllık gozünden tanımış has karı oldugunu..
en matrağı da hergün yeniden tanışmamız.bi gün gene böyle yeni tanışmıştık,ardından belini tuttu.boş bulunup, fıtığın mı tuttu gene teyzem dedim...baktı ve Nerden biliyon fıtığımın olduğunu?'dedi:60: kem küm edip tahmin ettim demiştim...

Canım evett Türkiyenin en güneyy ucundayım 10 yyoldır eş ve iş nedeniyleee
Burada hiç kar yağmaz...
benim yerimede oynayın kartopu.. kardan adam felann :43::43:

Üzülme canım ya burdada tutmadıki hiç yerlerde filan yok hiç kar bi gece hafif beyaz olmuştu sadece okadar..Bizde magduruz..

en matrağı da hergün yeniden tanışmamız.bi gün gene böyle yeni tanışmıştık,ardından belini tuttu.boş bulunup, fıtığın mı tuttu gene teyzem dedim...baktı ve Nerden biliyon fıtığımın olduğunu?'dedi:60: kem küm edip tahmin ettim demiştim...

:60: :60: Heee güzelmiş bu ya yenden yeniden tanışmak...

Canım evett Türkiyenin en güneyy ucundayım 10 yyoldır eş ve iş nedeniyleee
Burada hiç kar yağmaz...
benim yerimede oynayın kartopu.. kardan adam felann :43::43:
türkiyenin en güneyi....anladım tamam.sizin ordaki iklimin benzeri bizim de burda var...bizim de kar görmemiz çok zor...sadece soğu var kendi yok!

Hatunlarr akşam tavuk yapcam nasıl pişiriyimm diye topik açmışşş geyik bölümüne :56: :66:
Flokecim koskocamannnn topikin var hiç böyle hizmetler vermiyon bacımmm :62::62:

Benim herif geldi dişi tutmuş ilaçlarını aldı yatıyomusun hala diyo pijamalar üstümde hala arkadaşım gelmişti kahvaltı ettik o gitti sonna buraya takıldım masada hala kahvaltılıklar duruyo duman altı ev ay ben ne kötü bi kadınım ya ne yemek yapcagımı düşünüyorum hala karar verene kadar akşam olur zati..

bi film vardı hatırlar mısın,ya da hiç izledin mi? 50 ilk öpücük diye...bizimki de o hesap işte...hergün tanışıyos...:60:

İzledim onu bitanede hatırlanacak bir anı vardı oda güzeldi Sizde teyzeyle öyle romantikmisiniz... :9: :9: Her tanışmada ayrılırken sen çok iyi bir kadınsın yine görüşelimmi diyo ..

Hatunlarr akşam tavuk yapcam nasıl pişiriyimm diye topik açmışşş geyik bölümüne :56: :66:
Flokecim koskocamannnn topikin var hiç böyle hizmetler vermiyon bacımmm :62::62:
bizim müessesede tavuk olmaz,olsa olsa sapanla avlanmış martı eti olur:60:...kurtlu kuru pastadan çözmeliydin erencim....

Senmi yapcan taklım tyuğu en güzel fırın poşetinde oluyo pratik hemide elma dilim patates havuç tavuk harmanla sosuyla at poşete koy fırına misss...

İzledim onu bitanede hatırlanacak bir anı vardı oda güzeldi Sizde teyzeyle öyle romantikmisiniz... :9: :9: Her tanışmada ayrılırken sen çok iyi bir kadınsın yine görüşelimmi diyo ..
çok değil aslında:9:.ben birden zıplar kalkarım 'hade teyzem görüşürüz' derim o da dediğim gibi tek gözünü aynı clint eastwood gibi kısarak beni süzer ve:'Çok esaslı bi avratsın, beğendim seni.'der hani romantizmimiz bundan ibaret.

Ay beynim döndü kapı hiç susmuyo arkadaş geldi büyükmü küçümü bu ilacın üstündeki işaret diyo < ...sonna bakkal çıragı geldi çocuk beni vurcak sonunda sürekli sigara ekmek istiyom ...:))))

benüm herüf gelmek üzere gari, gaççıyom ben hevuk-can.sonna muhabbete dönerim gene.:79:

Back
X