Ölümüne Geyik Topiği :-))

öyle mi diyorlarmış?hoş millet vesselam:60::60::60:kendileri aynı fabrikanın seri üretiminden çıkma gibiler,biri kaybolsa ya da aransa, fantom resmi istense,çizen kişinin tarif almasına bilem gerek yok.bizim için nerden bu fikre kapıldılar acep...çinli başkan da ülkemize geldiğinde,nüfusumuzu sormuş.malum kendileri 2 milyara doğru gidiyo.bizim 70milyon olduğumuzu duyunca 'İyi bari, herkes birbirini tanıyordur o vakit...'demiş.:60:

:D onu dediği kişi ağzının payını vermemişmi :34:

öyle mi diyorlarmış?hoş millet vesselam:60::60::60:kendileri aynı fabrikanın seri üretiminden çıkma gibiler,biri kaybolsa ya da aransa, fantom resmi istense,çizen kişinin tarif almasına bilem gerek yok.bizim için nerden bu fikre kapıldılar acep...çinli başkan da ülkemize geldiğinde,nüfusumuzu sormuş.malum kendileri 2 milyara doğru gidiyo.bizim 70milyon olduğumuzu duyunca 'İyi bari, herkes birbirini tanıyordur o vakit...'demiş.:60:

evet düşünsene kadın başkasından hamile kalsa bile çocuğu bu senin evladın der yutturur yani o dereceler....

benim minik yaramaz uyandi ev karisti

hersey yer degistirdi.evet flocke benim.kaynanamla ayni binada oturuyorum.elti beni dovmeye geldi sonrada tasindi de getti.

ayy idrussss deyi seni mi ariyorlar.

ilginc.miknatis mi yuttun her bisiyi cekiyorsun.

diyet yapmiyorum dikkat etmeye karar verdim.hep beraber yediklerimizi yazsak ya kahvaltida sunu yedim arada bunu yedin ara ogunde diye.kilo sorunu olmayanlarda formunu korur.

ilk etapta 5 kg versem bayram edecegim.

burcu usagum karadenizli misin?

swedy bebisin ne kadarlik=?

arada kayboluyorum oglum cok yaramaz.suanda boyunca tencere tavalarla oynuyor.kusuruma bakmayin...
du bi dakka....eltin seni mi dövecekti???

slm kızlar ben geldim naptınız bakem tükkana yeni elemanlar aldınız kadro tmm mı eksik var mı tükkanımız büyümüş baya syflara bakarsak mhbbet ii okuyumda gelem bari fransız kalmıyimmm...:52:

evet düşünsene kadın başkasından hamile kalsa bile çocuğu bu senin evladın der yutturur yani o dereceler....
ay burcum çok hoşsun ya....:60::60::60: hastanede şööle bi konuşma onlarda asla olmuyordur:'Hayatım, bebeğimiz gözlerini senden almış...':60::60::60:ay aciip rassist takılıyos, kendimden utandım:17:

ay burcum çok hoşsun ya....:60::60::60: hastanede şööle bi konuşma onlarda asla olmuyordur:'Hayatım, bebeğimiz gözlerini senden almış...':60::60::60:ay aciip rassist takılıyos, kendimden utandım:17:

japonlar kendi aralarında birbirine benziyor ama ben çinlilerle japonlarıda birbirine karıştırıyorum hem düşmanlar hem aynılar :69:

yada 3 boyutluya girip kime benzediğine bakmaya gerek duymuyolardır? bide bizde varya hani hamile kime bakarsa ona benzer diye onları düşünsene kime benziycek acaba diye sorun da yok offff:94:

slm kızlar ben geldim naptınız bakem tükkana yeni elemanlar aldınız kadro tmm mı eksik var mı tükkanımız büyümüş baya syflara bakarsak mhbbet ii okuyumda gelem bari fransız kalmıyimmm...:52:
enem enem kelebeğim gelmiş....:3:

yada 3 boyutluya girip kime benzediğine bakmaya gerek duymuyolardır? bide bizde varya hani hamile kime bakarsa ona benzer diye onları düşünsene kime benziycek acaba diye sorun da yok offff:94:
-aşkım, sence bebeğimiz kime benzeyecek,bana mı yoksam sana mı?
-ne fark eder hatun hepimiz aynıyız zati,mavi gözlü ve sarışın doğmadığı sürece sorun yok...:60:

Son düzenleme:
heh flocke aynen benu dovmeye indi haspaaa

konularima bir bak

eltimden nefret ediyorum diye acmistim

hayretlik bir insan yaniiii

dovecekmis beni gecenin 2 sinde kapima dayandi....

heh flocke aynen benu dovmeye indi haspaaa

konularima bir bak

eltimden nefret ediyorum diye acmistim

hayretlik bir insan yaniiii

dovecekmis beni gecenin 2 sinde kapima dayandi....
bu ne şiddet bu ne cellal, bi bakıveririrm senin konuna gari...

Back
X