Ölümüne Geyik Topiği :-))

yok yok diyor hem de okanın probramınada bağlamışlardı ordada dinledim internettende izledim çok koptum evet bide işin otarafı vardı kadından çocuk yapma tarafı ben onu atlamışım

evet acayip komik bişiydi birde diyor ya sonunda yazın memlekete gidecem artık tanıdılar beni bunu gören anlayacak

mandalina ben hayatimda hic boyle seyler yapmadim alisik degilim.ailemden de bole yetismedim.

her ugrasacak seylerimiz vardi

okul is vs

yani aslolan insanlik diye yetistirildik

boylesini ilk defa goruyorum gercekten

burcu hayal tasindi da kurtardim

ama ah bikere dovebilseydim icimde kaldi

ama onun yuzunden 4 sene sonra kaynatama patladim

son olayda niye bana hbr vermedin dedi(ayni evde yasiyorlardi kulaklari isitmez kaynatamin) haber verdim de oncekilerde ne yaptin dedim.benim basima birsey gelse bunun hesabini kim verecek.basimi duvara vursa idim ne olacakti dedim.hicbirsey diyemedi bana...

mandalina ben hayatimda hic boyle seyler yapmadim alisik degilim.ailemden de bole yetismedim.

her ugrasacak seylerimiz vardi

okul is vs

yani aslolan insanlik diye yetistirildik

boylesini ilk defa goruyorum gercekten

burcu hayal tasindi da kurtardim

ama ah bikere dovebilseydim icimde kaldi

ama onun yuzunden 4 sene sonra kaynatama patladim

son olayda niye bana hbr vermedin dedi(ayni evde yasiyorlardi kulaklari isitmez kaynatamin) haber verdim de oncekilerde ne yaptin dedim.benim basima birsey gelse bunun hesabini kim verecek.basimi duvara vursa idim ne olacakti dedim.hicbirsey diyemedi bana...

ne diyebilirki haklısın sen
Allah onu ıslah etsin ne kendi huzurlu mutlu olur ne evlatları ne de eşi
şunu anlamıyorum birde kaynatan demiş ya ne yapalım kapıoya mı koyalım bu kadının ailesi yokmu hiç kimsesi yokmu ya edebiyle otursun yada bıraksın insanları mutlu olacakları birini koyarlar yerine

ben zaten en çok böcük tarafına komuştum okan kadını makaraya almıştı yicek tabi onlar böcük yerler demişti kadın da korktu deme öle korkutma ben tiksinirim diyodu ben naparım diyodu

kadin dedigin 91 li

ailesi baska sehirde

bende dedim gecinmek istiyorsa cenesini tutacak

aman oglum da uzuluyor napalim kizim diyor

ay daha neler neler mandalina

esime oooo cocugu dedi.kaynimada gitti abin bana anama kufur etti dedi agladi.

kaynimda abi sen kaynanama kufretmisin dedi

ve daha neler

annesine kufredilmis umru degil!

ailesi de seviniyordur kurtardi deye ondan

ben en cok kayinpederime ve kaynima kiziyorum

buyuk nicin dir?

kizim aklini basina topla yoksa karismam dese yeter di...

eslerimizin ablasina da saydirmis telde

simdi tasindi tasinirken hep esyasi verildi halisina kadar

birtek kaynatamla iyi o da adam esya verdi bide sesini cikarmiyor ondan.gerci kendinden baska kimseyi sevmez o.esini de dukkanlari var kac kere rezil etti.yuzune su firlatti masasini dagitti fln.en son da tirnaklamisti yuzunu.diyorum ya normal degil yani...

cocuk meselesine gelince cocugu yok 2 yada 3 tane dusurdu.

evlendiginde ben 4 aylik hamileydim

dogum yaptim o 2 nci bebegi dusurdu .simdilerde aklima geldi kiskancligindan hamile kamis belli...

kadin dedigin 91 li

ailesi baska sehirde

bende dedim gecinmek istiyorsa cenesini tutacak

aman oglum da uzuluyor napalim kizim diyor

ay daha neler neler mandalina

esime oooo cocugu dedi.kaynimada gitti abin bana anama kufur etti dedi agladi.

kaynimda abi sen kaynanama kufretmisin dedi

ve daha neler

annesine kufredilmis umru degil!

ailesi de seviniyordur kurtardi deye ondan

ben en cok kayinpederime ve kaynima kiziyorum

buyuk nicin dir?

kizim aklini basina topla yoksa karismam dese yeter di...

eslerimizin ablasina da saydirmis telde

simdi tasindi tasinirken hep esyasi verildi halisina kadar

birtek kaynatamla iyi o da adam esya verdi bide sesini cikarmiyor ondan.gerci kendinden baska kimseyi sevmez o.esini de dukkanlari var kac kere rezil etti.yuzune su firlatti masasini dagitti fln.en son da tirnaklamisti yuzunu.diyorum ya normal degil yani...

cocuk meselesine gelince cocugu yok 2 yada 3 tane dusurdu.

evlendiginde ben 4 aylik hamileydim

dogum yaptim o 2 nci bebegi dusurdu .simdilerde aklima geldi kiskancligindan hamile kamis belli...

çokta küçükmüş
bence kayınpederin belki suçlu olabilir ama en büyük suç eşinde yani kaynında yüzü o vermiş bence benim eşimin tarafıylada çok sorunum vardır ama hiç birine bişey diyemem eşimede samimi olmam ama konuşmak yada yüz yüze muhatap olmak gerektiğindede saygısız hareket edemem onlar birşey desede diyemem eşimle huzurum bozulur dengeyi eşim kurar hep

yani eltinde suç yok bence :50:

91'li mi???anam bu daha dünkü çocuk...gönder buraya bakarız biz onun icabına...:41::41::41:

+18 bölümünü okuyodumda nekadar bilmediğim şeyler varmış kızlar hayretim şaştı:9:

ama yalan söölemicam tarhana için knorr'un ellerine sağlık:9: iki laf daha yetiştircem diye hazır yapıverdim hemen,bi de en har ateşte...bi kaşık aldı dik bi bakış attı, çaktırmamak için bi de utanmadan 'Kıvamı biraz koyu mu olmuş ne?o kadar da tikkat ettim halbukim.'dedim...

Back
X