kız ne işin var oralarda!!!+18 bölümünü okuyodumda nekadar bilmediğim şeyler varmış kızlar hayretim şaştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne işin var oralarda!!!+18 bölümünü okuyodumda nekadar bilmediğim şeyler varmış kızlar hayretim şaştı![]()
kıymalı pırasa yemeği,havuç salata ve tarhana vardı gari...
ama yalan söölemicam tarhana için knorr'un ellerine sağlıkiki laf daha yetiştircem diye hazır yapıverdim hemen,bi de en har ateşte...bi kaşık aldı dik bi bakış attı, çaktırmamak için bi de utanmadan 'Kıvamı biraz koyu mu olmuş ne?o kadar da tikkat ettim halbukim.'dedim...
ama yalan söölemicam tarhana için knorr'un ellerine sağlıkiki laf daha yetiştircem diye hazır yapıverdim hemen,bi de en har ateşte...bi kaşık aldı dik bi bakış attı, çaktırmamak için bi de utanmadan 'Kıvamı biraz koyu mu olmuş ne?o kadar da tikkat ettim halbukim.'dedim...
kız ne işin var oralarda!!!
heee 'başınızdan geçen ilginç kazalar'da yazdıydım...kendimi bıçaklamaya ramak kaladan güveci havaya uçurmaya kadar....hııımmmm afiyet olsun şekerim senin mutfak maceralarıda vardı dimi
son mesajlardan bakınıyodum anket mi neyim yapmışlar ona baktıydım aydınlandım sağolsunlar![]()
şak 3dakkada çorba hazır valla....ölmez dimi?:26:Allah canını almasın bide harlı ateşte pişirmiş hazır çorbayı![]()
seni yaramaz seni ne merak ettin ne öğrendin bakıyım![]()
sweedy, gulüm...sana karlı hava ii gelmiyo bak...bilgi bağdattada olsa git bul demişler demiyok kızım bilgi öğrendim bi kegel alıştırması varmış onu yapacam inş
sweedy, gulüm...sana karlı hava ii gelmiyo bak...
bi de geyiğin başına dönces ama, o bağdat ddil çin'dibilgi bağdattada olsa git bul demişler demiyok kızım bilgi öğrendim bi kegel alıştırması varmış onu yapacam inş
bilgi bağdattada olsa git bul demişler demiyok kızım bilgi öğrendim bi kegel alıştırması varmış onu yapacam inş
kegel? whats![]()
yok yok,herr yer bembeyaz filan diyon ya...fazla tıkılıp kaldın herhal evdeüşüttüm mü diyosun
bi de geyiğin başına dönces ama, o bağdat ddil çin'di![]()
yok yok,herr yer bembeyaz filan diyon ya...fazla tıkılıp kaldın herhal evdebi de ne anketi bu ben anlamadım...