nası yani,aslında hepsi dalyan gibi de,toprağın altından kökleri devam ettikleri için mi biz onnarı bit bit görüyos?ağaç gibi mi yane?he onların bide yerinaltında var kendileri kadar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nası yani,aslında hepsi dalyan gibi de,toprağın altından kökleri devam ettikleri için mi biz onnarı bit bit görüyos?ağaç gibi mi yane?he onların bide yerinaltında var kendileri kadar![]()
yumurtalısını biz de yaparız ama karabiber ekleriz o vakit.bende şöle yapıyorum kıymayı salçayı az da yağı kavuruyorum ıspanağı doğrayıp koyuyorum birz su birzda pirinç atıyorum bide pul biber
annem arada yumartalı yapardı
ya çok ii korku filmi konuları oluyo,şimdi bak yiğidi şey et...neydi kız o?neyse yiğit kenara,capon öne...capondu zati yiğit olcek olan dimi? her neyse,film tema ii de,ben tipleri birbirinden ayırt edene kadar film bitiyo be...
nası yani,aslında hepsi dalyan gibi de,toprağın altından kökleri devam ettikleri için mi biz onnarı bit bit görüyos?ağaç gibi mi yane?
nası yani,aslında hepsi dalyan gibi de,toprağın altından kökleri devam ettikleri için mi biz onnarı bit bit görüyos?ağaç gibi mi yane?
garez filmiydi sanırsam...ilk versyonu capondu.izliyom izliyom sonna eşime dönüyom:'ya bu az evvel ölmedi mi?'diyom o da 'Yok be,bu o değildi...yani...herhalde ööledir.'demişti...kim ölü kim diri birbirine girmişti....he ya bana sıkıntı basıyo onların filmlerinden onlar konuyu bulsun amerikalılıar oynasın hep aynı tipleri görünce ben filmden kopuyorum korku morku kalmıyor
garez filmiydi sanırsam...ilk versyonu capondu.izliyom izliyom sonna eşime dönüyom:'ya bu az evvel ölmedi mi?'diyom o da 'Yok be,bu o değildi...yani...herhalde ööledir.'demişti...kim ölü kim diri birbirine girmişti....
garez filmiydi sanırsam...ilk versyonu capondu.izliyom izliyom sonna eşime dönüyom:'ya bu az evvel ölmedi mi?'diyom o da 'Yok be,bu o değildi...yani...herhalde ööledir.'demişti...kim ölü kim diri birbirine girmişti....
e herhalde be burcum!adam ölürse hayaleti de aslının kopyası olur tabe....ha evet yalnız o fimde hayaletlerde japonduuu
ciktiktan sonra yazmissin,helal olsun canim, hak hukuk yok dertlestik iste ne güzelBende öyle canım biraz yaramı açtım sana inşallah sıkmamışımdır seni içinde böyle fırtınalar kopunca kapıyı biri araladımı dışarı çıkıyo böyle Hakkını helal et canım haıyırlı geceler tatlı rüyalar
parolam hoş geldin gel katıl aramıza,caponları çekiştiriyos....
ben daha parka gitcem, market yapıp eve gelcem bi de...park arkadaşım bugünü de gördümü bakmam gerek.son bi cigara daha birlikte kaçak gari...anam saat 15e geliyo herif gene erken gelir yemek yok mutfak toplanacak ne kadar sintirim ben yaf![]()
parolam hoş geldin gel katıl aramıza,caponları çekiştiriyos....
sabhtan beri bi capon olayıdır gidiyo...meğer ne kadar merak ediyomuşuz biz bunları...meğer ne kadar bi birikim varmış içimizde....tamam canim siz cekistirin ben sonuna kadar arkanizdayim![]()
o ne oluyo kıs?ben japonların japon stylenı beğeniyom![]()