Ölümüne Geyik Topiği :-))

bende şöle yapıyorum kıymayı salçayı az da yağı kavuruyorum ıspanağı doğrayıp koyuyorum birz su birzda pirinç atıyorum bide pul biber

annem arada yumartalı yapardı
yumurtalısını biz de yaparız ama karabiber ekleriz o vakit.

ya çok ii korku filmi konuları oluyo,şimdi bak yiğidi şey et...neydi kız o?neyse yiğit kenara,capon öne...capondu zati yiğit olcek olan dimi? her neyse,film tema ii de,ben tipleri birbirinden ayırt edene kadar film bitiyo be...

he ya bana sıkıntı basıyo onların filmlerinden onlar konuyu bulsun amerikalılıar oynasın hep aynı tipleri görünce ben filmden kopuyorum korku morku kalmıyor

nası yani,aslında hepsi dalyan gibi de,toprağın altından kökleri devam ettikleri için mi biz onnarı bit bit görüyos?ağaç gibi mi yane?

bi nevi ölede denebilir hani bizde bisöz var boyu yere yakından kork bi okadarda yerin altıda var diye:23:aklıma ordan geldi:60:

nası yani,aslında hepsi dalyan gibi de,toprağın altından kökleri devam ettikleri için mi biz onnarı bit bit görüyos?ağaç gibi mi yane?

bi nevi ölede denebilir hani bizde bisöz var boyu yere yakından kork bi okadarda yerin altıda var diye:23:aklıma ordan geldi:60:

he ya bana sıkıntı basıyo onların filmlerinden onlar konuyu bulsun amerikalılıar oynasın hep aynı tipleri görünce ben filmden kopuyorum korku morku kalmıyor
garez filmiydi sanırsam...ilk versyonu capondu.izliyom izliyom sonna eşime dönüyom:'ya bu az evvel ölmedi mi?'diyom o da 'Yok be,bu o değildi...yani...herhalde ööledir.'demişti...kim ölü kim diri birbirine girmişti....

yaf benim net sorulu mesajlar fazla yayınlaniiii

Son düzenleme:
garez filmiydi sanırsam...ilk versyonu capondu.izliyom izliyom sonna eşime dönüyom:'ya bu az evvel ölmedi mi?'diyom o da 'Yok be,bu o değildi...yani...herhalde ööledir.'demişti...kim ölü kim diri birbirine girmişti....

ha evet yalnız o fimde hayaletlerde japonduuu

aynen bende arkadaşla gitmiştim bende aynen senin gibiydim kim öldü kim yaşıyo kim kim:37:

muhabbetiniz bol olsun, söyle bi bes dakikaligina geldim, bakim dedim hersey yolundami diye :1:

Bende öyle canım biraz yaramı açtım sana inşallah sıkmamışımdır seni içinde böyle fırtınalar kopunca kapıyı biri araladımı dışarı çıkıyo böyle Hakkını helal et canım haıyırlı geceler tatlı rüyalar
ciktiktan sonra yazmissin,helal olsun canim, hak hukuk yok dertlestik iste ne güzel:34:

parolam hoş geldin gel katıl aramıza,caponları çekiştiriyos....

anam saat 15e geliyo herif gene erken gelir yemek yok mutfak toplanacak ne kadar sintirim ben yaf:63:

anam saat 15e geliyo herif gene erken gelir yemek yok mutfak toplanacak ne kadar sintirim ben yaf:63:
ben daha parka gitcem, market yapıp eve gelcem bi de...park arkadaşım bugünü de gördümü bakmam gerek.son bi cigara daha birlikte kaçak gari...

Back
X