hosgeldin hevuk can...
arka sayfalara bakiniyordum, cikiyorum...aksama insallah görüsürüz
Hşbulduk bende arkalara bakıyorum canım .. görüşürüz :79:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin hevuk can...
arka sayfalara bakiniyordum, cikiyorum...aksama insallah görüsürüz
ya kizlar mazhar osman ne ben bihaberim
evet tek suc kaynimda simdi ugrassin dirsun
bi ara da kaynanamin o gelini bayila bayila aldigi maceralari anlatirim
simdi cikiyorum
guzel sohbetiniz icin hepinize cok tesekkur ederim tek tek.
allah kimseye boyle seyler yasatmasin.
cumaniz mubarek olsun...
uyuyodu ama uyandi aniden cikiyorum kusura bakmayin.elmi bebek napıyor bebek uyttun mu
kacirdim ben orayi ne olmus japonlaraozaman bende senle gelmem burdaki kızlardan da uzak dur bakıyıımmmm yoksa sana karete yaparım haaa malum bugunun konusu japonlar....eee sen ne düşünüyorsun japonlar hakkında
Tiyatro bölümünde okuyan bi kız yapmış itiraf etmişti...Ççinde tren istasyonunda elektirik telleri mi bişey bozulmuş 70 milyon kişi rehin kalmış istasyonda trene binerken görseniz onları tıklım tıklım arkadan ittiriyolar nasıl öyle gidiyolar anlamıyorum ...![]()
hevuk-can,kelebeğim hoş geldiniz...![]()
Hoşbulduk burcum hayalim...hevukum gelmişşşşş
Kar tanem hoş buldukhevuk-can,kelebeğim hoş geldiniz...![]()
uyuyodu ama uyandi aniden cikiyorum kusura bakmayin.
kacirdim ben orayi ne olmus japonlara
aaa gece kusu gelmis hos gelmis.
çok şey kaçırdın valla...pek bi derin mevzular vardı!!!slm cnm naber ben yokken tükkanda neler kaynattınız die bakıom ammmaaa bak bak bitmiyo ....![]()
tımarhanedeki adam ne zamandan beri türk oldu?kıss mazhar osman bir ünlü bir düşünür
kız bakırköy de heykeli yokmu işte ooo![]()
elmi yine cozutmuşsun bakıyom....azimle kızlarımı mı gandımaya çalışıyon gari?
valla dönerken arkadaşına denk geldi,kapı önünde de oynicam accık dedi.ii hade dedim.sizin ora nisan ortasına kadar düzelmez elmi-can...ewet ama ne ise yararki,
massallah kizlarina.sende hos geldin .nasildi temiz hava iyi gelmistr.sicaklasada bizde cika bilsek kizimla.
ewet ama ne ise yararki,
massallah kizlarina.sende hos geldin .nasildi temiz hava iyi gelmistr.sicaklasada bizde cika bilsek kizimla.
ööölee biz patronumuza candan kalpten bağlıyız hiç sözünden çıkmayız elmi gelir de ilaçlı gazoz verirse die uyardı bizi ama istersen ben sana açılıştan kalma kurtlu kuru pastalarımızdan ve şöööööööööööle mis gibi tavşan kanı bi çay verebilirimmmm...![]()
gavur kız o toprağına tükürdüğümün adamı!