Ölümüne Geyik Topiği :-))

nette o kuaför adına rezillik çıkar ben olsan tüketici haklarına başvururdum.nieki bak benim içimde hala ukte bence uğraşmaya değer:23:

Mobilyalarda problemli oldu elimde belgem yoktu şikayet ettim ama hiç bişey olmadı valla yaptırdım hepsini ama alakasız iğrenç şeyler yaptılar koltuklar kremdi beyaz geldi ünite iğrenç istediğimle alakası yok fortmanto dometes kasası gibii çek vermişti eşim vazda geçemedik öle oldu işte ..

Mobilyalarda problemli oldu elimde belgem yoktu şikayet ettim ama hiç bişey olmadı valla yaptırdım hepsini ama alakasız iğrenç şeyler yaptılar koltuklar kremdi beyaz geldi ünite iğrenç istediğimle alakası yok fortmanto dometes kasası gibii çek vermişti eşim vazda geçemedik öle oldu işte ..

:5::5::5::5:nise baah canın sağolsun kuşum :71::71::71:

2 kez düğün ve masraf bilemem ki nasıl bi düşünce ama güsel bi resim cidden bende isterdim aman boşvermek lazım mutluysan Allah daim etsin ve yuvanızı bir bebekle taçlandırsın gerisi zaten yalan

Yaram deşiliyo boşver eşimin saçmalıkları işte ben köyde üşüttüm kirli tuvaletlerden dolayı mikrop kaptım ve tüplerim tıkandı hastane hastane dolandım balayı sendromu dediler tedavi etmediler ...Bebegim ondan olmuyor..Eşimle yeni düzeldi aramız hep boşanmayı düşündüm ..

kızlar çok korkuyom bu herif kalkıp beni dövmesin :41:çok fena bağrıyoooo rüyasında ne görüyosa daha yeni uyardım bağırma bebeyi korkutacan diye:35::35::35: ödüm bitaraflarıma karışıyo duydukça:36:

ho sbuldum. gözlerimiz seni cok aradi.

ewet uyudu hemen.
her gün yalvarirdim uyusun bende uyim .bu gün uyudu bende uyku kalmadi.

Bende bugün çok geldim ama yoktunuzki dünde geldim yine yoktunuz benimde gözlerim sizi çok aradı...

Yaram deşiliyo boşver eşimin saçmalıkları işte ben köyde üşüttüm kirli tuvaletlerden dolayı mikrop kaptım ve tüplerim tıkandı hastane hastane dolandım balayı sendromu dediler tedavi etmediler ...Bebegim ondan olmuyor..Eşimle yeni düzeldi aramız hep boşanmayı düşündüm ..

dualarım seninle hevukcummmmmm
sana şarkı patlatıyım mı?:24:

kızlar çok korkuyom bu herif kalkıp beni dövmesin :41:çok fena bağrıyoooo rüyasında ne görüyosa daha yeni uyardım bağırma bebeyi korkutacan diye:35::35::35: ödüm bitaraflarıma karışıyo duydukça:36:

Benim kocada bagırıyo öle eşinize ilk nezaman rezil oldunuzda anlatmıştım korkma kız biri kovalıyodur kesin ...onuda.. kapısını çek kendiyle başbaşa kalsın :1: :1:

dualarım seninle hevukcummmmmm
sana şarkı patlatıyım mı?:24:

Sağolasın canım duaya çok ihtiyacım var bebek için inşllah..Ne şarkısı sleyecen bağa...Dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım dağılmışım bennnnnnnnnn :37: :60: :60: :60:

Elmi sveedy siz nezaman uyuyonuz gıı bebeklerden fırsat oliyimi gündüz uyumaya...

:59::59takmamaya calis cnm olus ins en kisa zamanda
olsun tatlım varlığın yeterrrrrrr:67:
:78::78::78:
Sağolasın canım duaya çok ihtiyacım var bebek için inşllah..Ne şarkısı sleyecen bağa...Dertler derya olmuş bende bir sandal devrilip batmışım dağılmışım bennnnnnnnnn :37: :60: :60: :60:

:90::90::90:

yok yavru komik ajdardan kon on diyecekim ama diyemiyom şok oldum çünkü:53:

Back
X