Ölümüne Geyik Topiği :-))

gastelere de bi göz attım bu sabah da,yurdumun insanından bi haber var...erzurumda bi amca otobüsle bi yere gidiyormuş,mola vermişler bi yerde.amca inmiş.tekrar bindiğinde otobüsteki millete dönüp sormuş:'Hele dadaşlar bi bakın,ben bu otobosun mu yolcusuyam?'diye...:1: sabah sabah buna çok güldüm!

Hihh hihh sobelenmişimmmm :17::17:
Geçmişe baktıydımmm :34:
Bende ibrahim tatlısesi soracaktım.. ne olmuş diye

aşağıda o, masa altına saklanmış görüyom ben onu.çık kıs ortaya!

gizli gizli izliyor demekki bizi :66::66:

günaydınlarrrr ama ben sizlerle konuşmuyorum kustummm cumartesi burda yalnız bıraktınız beniii

bana bu konuda küsme burcu pc formata bi gitti bir daha gelmedi hem ben gezmedim tüm gün evdeydim :66:

günaydın burcum,küsme kız!millet onca zaman sonna havayı güzel bulunca,attı kendini sokağa demek ki!

evi topladım temizledim misafir ağırladım balkon keyfi yaptım bol bol uyudum mis gibi ohhh:66::66:

Hihh hihh sobelenmişimmmm :17::17:
Geçmişe baktıydımmm :34:
Bende ibrahim tatlısesi soracaktım.. ne olmuş diye
tekrar döndüm baktım gastelere...kafadan kurşun yemiş aaaaaaaaa.ben de gene abartı filan sanıp hiç bakmadım bilem!

gizli gizli izliyor demekki bizi :66::66:

bana bu konuda küsme burcu pc formata bi gitti bir daha gelmedi hem ben gezmedim tüm gün evdeydim :66:

evi topladım temizledim misafir ağırladım balkon keyfi yaptım bol bol uyudum mis gibi ohhh:66::66:
tamam bu seferlik kusmıcem ama bidaha beni yalnız bırakmayın

Çok sevdiğim bi insan deilll di ama yazık olmuş bak şimdii.. kim vurdukii acepp

Back
X