Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
du bi dakka!sen şincik patronunu mu affettiğini söylüyon?peki mademm bu seferlik olsun bakalımmm:79:
du bi dakka!sen şincik patronunu mu affettiğini söylüyon?
evettt:26:
manşete bakıp geçtim direk,çitti çitti vurmuşlar mı?
aşağıda o, masa altına saklanmış görüyom ben onu.çık kıs ortaya!
günaydınlarrrr ama ben sizlerle konuşmuyorum kustummm cumartesi burda yalnız bıraktınız beniii
günaydın burcum,küsme kız!millet onca zaman sonna havayı güzel bulunca,attı kendini sokağa demek ki!
tekrar döndüm baktım gastelere...kafadan kurşun yemiş aaaaaaaaa.ben de gene abartı filan sanıp hiç bakmadım bilem!Hihh hihh sobelenmişimmmm
Geçmişe baktıydımmm
Bende ibrahim tatlısesi soracaktım.. ne olmuş diye
tamam bu seferlik kusmıcem ama bidaha beni yalnız bırakmayıngizli gizli izliyor demekki bizi
bana bu konuda küsme burcu pc formata bi gitti bir daha gelmedi hem ben gezmedim tüm gün evdeydim
evi topladım temizledim misafir ağırladım balkon keyfi yaptım bol bol uyudum mis gibi ohhh![]()
oh,dinlenmiş gibi görünüyon!evi topladım temizledim misafir ağırladım balkon keyfi yaptım bol bol uyudum mis gibi ohhh![]()
valla ben de bayılmıyordum açıkcası ama sevmiyom diye ölmesi de gerekmez,üzüldüm gene de.çıkar yakında kimin vurduğu....Çok sevdiğim bi insan deilll di ama yazık olmuş bak şimdii.. kim vurdukii acepp
sağlam biri değildi,birden fazladır düşmanları da,iyi de korunurdu yani...anlık gafletten yararlanıldı demek.bende sevmem ama insan sonuçta oyusden uzuldum kesin bi düşmanı vardır mutlaka
valla ben de bayılmıyordum açıkcası ama sevmiyom diye ölmesi de gerekmez,üzüldüm gene de.çıkar yakında kimin vurduğu....
ben de sana atfen demedim zatikısss bende ölsün demedimm zatii... yazık olmuş dedim...
![]()