Ölümüne Geyik Topiği :-))

aklıma gelmişken yazayım

bir gün telefon çaldı yengem koştu açtı telefonu
alo
efendim
oğlumun mu arkadaşısın
buyur evladım
ne demek ne rahatsızlığı evladım buyur söyle

yengemden ses yok renk yok sanki heykel gibi duruyor su filan verdik tokatladık derken meğer kibar sapık teyzecim nasılsın bir şey sorabilirmiyim oğlunun arkadaşıyım filan diyor yengem sor diyince bomba soru geliyor ............. kadın put kesildi resmen :60::60::60::60:

iyi de soru ne peki?

evet adanın adı lanetli ada ve bir ada 20 günde nasıl kaybedilir olarak değişebilir
bir de bakmışsın orda kendine yer edinmiş, guru filan ilan edilmiş,türk ekibinin arkasından su dökerek uğurluyor ve orda yaşamaya karar veriyor....ümit dünyası işte ne edersin?

acuna sölesekte bi yardım da bize etse nihatı orda bırakıp dönseler keşke? o hiç elenmesin ödüllü ada da yaşamak olsun

döndüm gari........

düşünse sayın ılıcalı,
bugune kadar yaptığınız sosyal sorumluluk projelerinize tadir ediyor ve türk halk olarak nihat doğanı yarışma adasında bırakmanızı talep ediyor ve nihat adada kalsın diye bir kampanya yapmanızı talep ediyoruz? bu duruma kardelenler ve ünzileler de cok sevinecek diye bır not yazarsak belki ciddiye alırlar

düşünse sayın ılıcalı,
bugune kadar yaptığınız sosyal sorumluluk projelerinize tadir ediyor ve türk halk olarak nihat doğanı yarışma adasında bırakmanızı talep ediyor ve nihat adada kalsın diye bir kampanya yapmanızı talep ediyoruz? bu duruma kardelenler ve ünzileler de cok sevinecek diye bır not yazarsak belki ciddiye alırlar
belki aldına dip not da düşmek lazım ama,erman toroğlu, şansal büyüka ve en önemlisi mehmet ali erbili de götürsün yanında....bu liste daha uzar ya,neyse...:60:

belki aldına dip not da düşmek lazım ama,erman toroğlu, şansal büyüka ve en önemlisi mehmet ali erbili de götürsün yanında....bu liste daha uzar ya,neyse...:60:

evet benim enbüyük talebim ajdar ajdarı götürsünlerrrrr bu arad ajdar öldü diye bir haber çıkmış ama fake miş

evet benim enbüyük talebim ajdar ajdarı götürsünlerrrrr bu arad ajdar öldü diye bir haber çıkmış ama fake miş
ben onun realitesinden bile şüpheliyim ki ölümü fake olsun! bizim millet onu bilem ünlü yaptı,bura nası bi ülke yaaa,acun ne etsin,nası bir adaya taşısın bunları???taşı taşı bitmez valla...

kesinlikle benimde favorimdir ajder alihan biri daha vardı kendini yakıyordu :66:
kim o kıs kendini yakan?ben en son birinin kafasında cam bardak kırdığını gördüm,ha biri de uçabildiğini iddia ediyordu,uçamadı o ayrı.ama yakanını kaçırmışım..

ben onun realitesinden bile şüpheliyim ki ölümü fake olsun! bizim millet onu bilem ünlü yaptı,bura nası bi ülke yaaa,acun ne etsin,nası bir adaya taşısın bunları???taşı taşı bitmez valla...

doğru valla topluca götürüp atması lazım adaya yalandan hiç bitmiycek bir yarışma düzenlese ne iyi olurrr

Back
X