Ölümüne Geyik Topiği :-))

anam elektirikler gitti şu saatte geldi bende bi uylu çektim geldim he yaf dün okudum ben ajdar kal krizi geçirdi diye bide bugün rüyamda acunu gördüm :44: bunu duyacakmışım desenize

rüzgar gülü,rüzgar gülü,sen hiç bizi düşündün müüü:24:...hoşgelmişsen gari....

burcu hayırlı işler flocke eren selam sizlerde çaydan bende alabilirim mümkünse:68:

Yokk yokk sallama değil..:61:
Ama bizim çaycımızın bazen çay yerine ağaç kabuğü falan kaynattığından şüpheleniyorum..:20:
Yinede içiyozz işte napalım ,..:61: (ben bu şapşal smiley yi çok seviyom niyeyse.)

ajdarın bir de diğer travmatik versyonu var: yılmaz morgül....acun onu da koyabilir gemisine....

bugün oğlum ilk yaramazlığını yaptı ben pc başındayken sen tut çay dolu poşeti başından aşağı bocala eli yüzü simsiyah olmuş:emir_bebek:

Yokk yokk sallama değil..:61:
Ama bizim çaycımızın bazen çay yerine ağaç kabuğü falan kaynattığından şüpheleniyorum..:20:
Yinede içiyozz işte napalım ,..:61: (ben bu şapşal smiley yi çok seviyom niyeyse.)
hmmmm sizinki çay aromalı sıcak su anlaşılan:61:..ben almiim o vakit.

bugün oğlum ilk yaramazlığını yaptı ben pc başındayken sen tut çay dolu poşeti başından aşağı bocala eli yüzü simsiyah olmuş:emir_bebek:
oğlun bana kendi salaklığımı anımsattı be sweedy...ay anlatsam mı acep,çok absürttü beee:60:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
hayırlısı olsun.. devamı gelecektir hiç meraklanma
off ben onu çay diye demler içerim.. minik minikkk.. :emir_bebek::emir_bebek:

Back
X