• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

flockemm nereye gidiyor bu kızlar,gelen gidiyor,gelmeyenler var daha nerelerdeler acaba:44:

harfleri çift görüyom resmen,şaftım kaymış durumda...kaynanamı oyalama stratejisi geliştirip en azından bi 15-20 dakka kestirmeyi deneyim bakem...belkim o vakte kadar toparlanırız burda da...görüşürük gari...

harfleri çift görüyom resmen,şaftım kaymış durumda...kaynanamı oyalama stratejisi geliştirip en azından bi 15-20 dakka kestirmeyi deneyim bakem...belkim o vakte kadar toparlanırız burda da...görüşürük gari...
temem flockem:9::9: öpüyorum
Altın kızlar nasılsınız.. güzel neşe dolu bir gün diliyorum sizlere..
sagol suyum inşallah güzel geçer bakalım
yauf ben sabahnan geliyom dükkanı açar açmaz size bi göz atıp işlere yoğunlaşıyom.siz gelene kadar yetiştireyimki siz geldiğinizde çeneçalabileyim sizle:89:

:27::27: bravo beynelminelimmm:54:

uykusuzum tuğçe,dün sürekli uyandım gece niyeyse...öğlenden sonraları da kızı çıkarıyorum dışarı,ben yetişene kadar da geç oluyo...
flockemmm dun gece bende sureklı uyanıp durdummm huzursuzdum üstünüde huzuruz ruyalar gördum durdum uykum varrrr

SURVİVOR CILAR NERELERDESİNİZ YAWWW HAYDE.. bi survivor cı sen böyle uyurmu yahu..

hadi iyi uykular canımmmm

seni nöbetçi mi bıraktılar genem beynel-can?
ewet :21:

günaydın tuğçecik,millet yok genem,burcu da kayıp.beynel-canı burda nöbetçi bırakmışlar o da sadece ismen var...seni sormalı,sen nöriyon?
ruh gibi dolanıyom uykusuzluktan

yok canım ya,kafaya takcak bişey yok hani uykumu bölecek kadar en azından...dün bi acayipti ne biliim.salondan ses geldi önce,sankim biri varmış gibi,kalktım baktım kimse yok gari.yattım gene ses geldi,gene kalktım baktım gene bişey yok....tekrar yatağa döndüğümde eşimi uyandırmış oldum.o homurdandı biraz,ne dolaşıp duruyon diye.uykuya daldım bu sefer de yorgan savaşı başladı.ben çekiyom o çekiyo...sonra gecenin bi vakti dürttü beni,kolum çarpmış yüzüne...vs. vs. hep bir uyu ve uyan modundaydım yani...
enişte homurdanmış anında uykuya geçmiştir.

:9::9: kuzucumm hos geldin neleredesınız bakim :20:
buralarda dolanıyom

napan?

temem flockem:9::9: öpüyorum

sagol suyum inşallah güzel geçer bakalım

:27::27: bravo beynelminelimmm:54:
:71::70:

flockemmm dun gece bende sureklı uyanıp durdummm huzursuzdum üstünüde huzuruz ruyalar gördum durdum uykum varrrr
oooo burcum hosgeldın sen de yoktun ortalarda:20:
SURVİVOR CILAR NERELERDESİNİZ YAWWW HAYDE.. bi survivor cı sen böyle uyurmu yahu..
sekerim uykumuzu aç bizim bişiler yap:27:
hadi iyi uykular canımmmm

ewet :21:

ruh gibi dolanıyom uykusuzluktan

enişte homurdanmış anında uykuya geçmiştir.

buralarda dolanıyom

napan?

:71::70:

:66::66::66:

Back
X