Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman iyi olun...keyfiniz huzurunuz bozulmaz inşallah....bir kova da bana yolla flockemmiyi iyi Allaha şükür
çok güzel gidiyor,birbirimizle daha bir ilgilenir olduk
![]()
aman iyi olun...keyfiniz huzurunuz bozulmaz inşallah....
maşşallahhhbir kova da bana yolla flockemmiyi iyi Allaha şükür
çok güzel gidiyor,birbirimizle daha bir ilgilenir olduk
![]()
günaydın su, günaydın tuğçeGünaydın Kızlarrr...
yoğunlar herhal....anlamadım ki ben de....flockemm nereye gidiyor bu kızlar,gelen gidiyor,gelmeyenler var daha nerelerdeler acaba:44:
maşşallahhh
günaydın su, günaydın tuğçe
günaydın suyumm![]()
.........
kuzucumm hos geldin neleredesınız bakim
![]()
temem flockemharfleri çift görüyom resmen,şaftım kaymış durumda...kaynanamı oyalama stratejisi geliştirip en azından bi 15-20 dakka kestirmeyi deneyim bakem...belkim o vakte kadar toparlanırız burda da...görüşürük gari...
sagol suyum inşallah güzel geçer bakalımAltın kızlar nasılsınız.. güzel neşe dolu bir gün diliyorum sizlere..
yauf ben sabahnan geliyom dükkanı açar açmaz size bi göz atıp işlere yoğunlaşıyom.siz gelene kadar yetiştireyimki siz geldiğinizde çeneçalabileyim sizle:89:
flockemmm dun gece bende sureklı uyanıp durdummm huzursuzdum üstünüde huzuruz ruyalar gördum durdum uykum varrrruykusuzum tuğçe,dün sürekli uyandım gece niyeyse...öğlenden sonraları da kızı çıkarıyorum dışarı,ben yetişene kadar da geç oluyo...
hadi iyi uykular canımmmmharfleri çift görüyom resmen,şaftım kaymış durumda...kaynanamı oyalama stratejisi geliştirip en azından bi 15-20 dakka kestirmeyi deneyim bakem...belkim o vakte kadar toparlanırız burda da...görüşürük gari...
ewetseni nöbetçi mi bıraktılar genem beynel-can?
ruh gibi dolanıyom uykusuzluktangünaydın tuğçecik,millet yok genem,burcu da kayıp.beynel-canı burda nöbetçi bırakmışlar o da sadece ismen var...seni sormalı,sen nöriyon?
enişte homurdanmış anında uykuya geçmiştir.yok canım ya,kafaya takcak bişey yok hani uykumu bölecek kadar en azından...dün bi acayipti ne biliim.salondan ses geldi önce,sankim biri varmış gibi,kalktım baktım kimse yok gari.yattım gene ses geldi,gene kalktım baktım gene bişey yok....tekrar yatağa döndüğümde eşimi uyandırmış oldum.o homurdandı biraz,ne dolaşıp duruyon diye.uykuya daldım bu sefer de yorgan savaşı başladı.ben çekiyom o çekiyo...sonra gecenin bi vakti dürttü beni,kolum çarpmış yüzüne...vs. vs. hep bir uyu ve uyan modundaydım yani...
buralarda dolanıyomkuzucumm hos geldin neleredesınız bakim
![]()
napan?![]()
![]()
günaydın...
temem flockemöpüyorum
sagol suyum inşallah güzel geçer bakalım
bravo beynelminelimmm
![]()
SURVİVOR CILAR NERELERDESİNİZ YAWWW HAYDE.. bi survivor cı sen böyle uyurmu yahu..
oooo burcum hosgeldın sen de yoktun ortalardaflockemmm dun gece bende sureklı uyanıp durdummm huzursuzdum üstünüde huzuruz ruyalar gördum durdum uykum varrrr
sekerim uykumuzu aç bizim bişiler yapSURVİVOR CILAR NERELERDESİNİZ YAWWW HAYDE.. bi survivor cı sen böyle uyurmu yahu..
hadi iyi uykular canımmmm
ewet
ruh gibi dolanıyom uykusuzluktan
enişte homurdanmış anında uykuya geçmiştir.
buralarda dolanıyom
napan?
![]()
oooo burcum hosgeldın sen de yoktun ortalarda
sekerim uykumuzu aç bizim bişiler yap
![]()