• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

kzılar üzerindeki beğenileri kaldırın yaf silinmiyo gıcık şey

Son düzenleme:
amaninnn nasıl güzel olmus beynelminelimm,parıldıyor vala:27: keratin işe yaramıs bence:27:

Aman ben sizinle gelmem survivore Nihat elimde kalır valla uyuz ya bütün uyuz ünlüleri toplamışş Acunn Derya'yla Pascal kurtarmışş...Başka bir yere gidelimm orda Burcu gıı nasıl aç kalıcan sen..Burda bile hep yemek hayali kuruyon..

Aman ben sizinle gelmem survivore Nihat elimde kalır valla uyuz ya bütün uyuz ünlüleri toplamışş Acunn Derya'yla Pascal kurtarmışş...Başka bir yere gidelimm orda Burcu gıı nasıl aç kalıcan sen..Burda bile hep yemek hayali kuruyon..

canım resimdeği beğenini kaldır ya silemiyom:43:

kız yanımızda niler niler götürdükkk birz idare eder bizi ammaa sonna nolur bilemem gel kı sende sensiz olmazz oyunlar oynıcaz sen yaratıcısın tekerleğinide getir gezeriz burda bizim adamız ayrı zatiii

Back
X