afferin güneşlen bakıyım al kahvenide iç cigara içiyonmu?
kahveyi ben yapaydım pek bi beğenirler kahvemi deee o dediğini içmem hatta hiççç sevmemm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afferin güneşlen bakıyım al kahvenide iç cigara içiyonmu?
ohh seninkiler gayet guzeldır bakımlıhadii resim yükle mrk ediyorumm
![]()
ohh seninkiler gayet guzeldır bakımlıhadii resim yükle mrk ediyorumm
![]()
hevukcummm hoşgeldin canikommmm nasılsınnnn
Hoşbuldummm İyiyim tatliş sen nassın?Geçmişe bi baktım ooo siz bi günde nerelere gitmişiniz
amaninnn nasıl güzel olmus beynelminelimm,parıldıyor valakeratin işe yaramıs bence
![]()
kaç saat oturduk kuaförde
işe yaradı gerçi onca eziyete değdi.
Aman ben sizinle gelmem survivore Nihat elimde kalır valla uyuz ya bütün uyuz ünlüleri toplamışş Acunn Derya'yla Pascal kurtarmışş...Başka bir yere gidelimm orda Burcu gıı nasıl aç kalıcan sen..Burda bile hep yemek hayali kuruyon..
tatlım kıymatlım bebeklerimizden ne haber?
canım resimdeği beğenini kaldır ya silemiyom![]()
hevukumm hos gelmısınnTeyzesi 2 tane nur topu gibi büyümüzşler..Cuma toplıycaklar işte bakalım neolcek...
kız yanımızda niler niler götürdükkk birz idare eder bizi ammaa sonna nolur bilemem gel kı sende sensiz olmazz oyunlar oynıcaz sen yaratıcısın tekerleğinide getir gezeriz burda bizim adamız ayrı zatiiiAman ben sizinle gelmem survivore Nihat elimde kalır valla uyuz ya bütün uyuz ünlüleri toplamışş Acunn Derya'yla Pascal kurtarmışş...Başka bir yere gidelimm orda Burcu gıı nasıl aç kalıcan sen..Burda bile hep yemek hayali kuruyon..
Teyzesi 2 tane nur topu gibi büyümüzşler..Cuma toplıycaklar işte bakalım neolcek...