• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

sanırım aranızda en hızlısı benim...oğlum 20 olunca ben 39 olucam...

bakmadım direk balıklama daldım ilk sayfadan...noldu ki?

bulamadım gari,niresi?özet geç ya da...

en son flockemle beraber deve güreşi yaparkene ben düştüm sonra attığımız karpuzun yerinde olmadığını gördüm onu aramaya cıktım yetişem diye bayağ bi yuzmusum en son buldum tam kaldıracam oda ne kalkmıyo ben cekiyorum gidiyo ben tutuyorum gidiyo bide baktımkı bi ucundan ben bı ucundan nihat çekiyormus aneeemmmm :53::53::53:face to face olduk vir dedi ben buldummm bende didim yok ya pışşıııkkkk biz onu ta nirelerden tasıdık didim ternle atla yuzerek getirdik virmem sana didim oda ne dedi biliyonuzmu bu benim adanamın karpuzu misss gibii emekçi çiftçi kardeslerimiz gibi kokuyo basladı felsefeye lan dedim bu hikaye bitmez anlatarak beni hipnoz edecek aldım karpuzu kut indirdim kafasına kafası yarıldı ahhh didim kan seni itbalıkları yakalaycak görürsün didim :47:kaçtımm ohhhhh karpuzu sağ salim getirdim kıslarrr:kkk::kkk::65::65::65:
al bak bakalım basıma neler gelmiş

günaydınnn kızlarrr:21::21: bir geçmişi okuyup döndüm:27: ben evde kalmısım o zman ya psikolojim bozuldu:5::27:

asıl ben dün ne yaşadım: benim pc ile çok işim olmaz bi buraya takılırım bi de haberlere bakarım o kadar....facebook yok,msn benim dünyam değildir,o denli yani....maillerime bilem bakmaya üşenirim eşime bi bakıver bakem var mı bişey derim....dün gene aynı cümleyi kurdum,lavuğun teki bana arkadaşlık göndermiş:53:.....adamı tanımıyom etmiyom.face'i bilem varmış....

eşim katliam yapcek bi tip değildir ama ajda pekkan gibi yüz hatları gerilmedi desem yalan olur...nerelere girdin ki bu herif seni buldu diyo...ben b.k gibi kaldım...anlatıyom çözemiyo olayı.ay bi sinirim bozuldu sorma!

ordan girdi burdan çıktı,yok!çözemedik bu adamın beni nası ve niye bulduğunu...

Back
X