• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

Kaynana kandırdı bizi alçak mandalinam 4 gündür ölüyorum uykusuzlıktan
Dede kanser hastası kemoterapi görüyo
Bağışıklık sistemi çöktüğü için küçük bir üşütmeden dolayı zatüre olmuş
Akıllılar bizim adamın yanına oturmuş 10 15 kişi
Kuran oluyolarmış ölüyo diye
Görümcem hemşire gitmiş eve adam nefes alamıyo bağırmış çağırmış
Ambulansı aramış hastaneye yetiştirmişler.
Dr demişki biraz daha gelmeseydiniz boğularak ölücekti adamcagız
Yogun bakımda eşim gördü 1 dak.. sadece döndük
Kaynanamda ölmeden adam öldü diye herkesi aramış...Böyle durum...

geçmiş olsun hevukum Allah şifa versin

alçak mandalina demiş gibi olmuşsun bacım :60:

Allahım ya bu olur ülkemde hastanedede ameliyattan yeni çıkmış ayılmamış kişinin başında onlarca ziyaretci bekler birde dedikodu yaparak malesef

olsun dedeyi görmüş oldunuz canım sizde

hevukcum hade git yat dinlende gel o zamann olsun en azından dünya gözüyle görmüş eşin vardır bir hikmetiii...

kızlar bende çıkıyuorum evi toplayıp yemek yapmam lazım yarın da misafirlerim gelcek işim var anlıcanız bitirirsem gelirim yine hade öptüm hepiniziiii....:79::79::79:

hevuk, kiz, suan okudum durumu,, adam diri iken cenazesini yapiyorlardi nerdeyse,,, ama kaynana bu arada iyi bi rezil olmus , canim be yaaaaa. :37:

ölmemiş mi adammm annnaaamm adamın arkasından rahmet okuduyduk o kadar neyse acil şifalar inş... neden öle bişey yapmışki ayyy çatlak galiba...

Manyak kadın kendi özlemiş adam boğularak ölcekmiş kelebeğim cahil insanlar yüzünden son nefesini veriyo diye aramış
Kanserden ölmesi beklenirken
Manyak işte kaynım ile t..oglu da uçakla gitti döndü onlarda bizden çıktık çok sinirliyimm
Annesinde kalmadık 1 gün otelde kaldık..
Eşimde çok kızdı..
Ölürse artık gidemiycez heralde..
Ama dede eşimi görünce çok sevinmiş..
Eşimi çok sever eşimde kendi anne babasından çok dedesini sever böyle yanii..

hevuk, kiz, suan okudum durumu,, adam diri iken cenazesini yapiyorlardi nerdeyse,,, ama kaynana bu arada iyi bi rezil olmus , canim be yaaaaa. :37:

Parası yokki
Of çok fenayım ya eşimlede bi adam birbirine girdi yolda
Eşim muz yemiş arabanın camından atmış adamda peşine takılmış :9:
Radara yakalandık 170 le adamda arkamızdan polise diyokii bu adam muz kabugu attı bana onun peşine düştüm o yüzden hızlı gidiyodum
Eşimde dediki Maymun oldugunu anladım sevin diye attım kabuk diye kızdın dimi gel sana muz veriyim girdiler birbirlereine tekme tokat gülsemmi ağlasammı şaşırdım
290 LİİRA CEZA ALDIK ...:1:
Bidaha Akçaabata giden nameret olsun...

anaa birde oraya kadarmı gittiniz o kaynana hala yaşıyormu bu kadar getirdin bizi bari seni gömelim heveslendirdin deseydin ya

radarmı :D aklıma geldi komik bişiy neyse hevukum bir hafta içinde ödersen indirim var

muz vereyim hee eşinde süpermiş :27::27::27:

Manyak kadın kendi özlemiş adam boğularak ölcekmiş kelebeğim cahil insanlar yüzünden son nefesini veriyo diye aramış
Manyak işte kaynım ile t..oglu da uçakla gitti döndü onlarda bizden çıktık çok sinirliyimm
Eşimde çok kızdı..

tövbe tövbe yasayan adamı öldüröüşler bı kalemde yawww

canim, suan cok komigime geliyor, suratim aycicegi gibi acti :37: kocan tekme tokat ,,, polisler falan, sen yine iyi dayanmisin... sende girseydin kaynanaya ,, :27:

anaa birde oraya kadarmı gittiniz o kaynana hala yaşıyormu bu kadar getirdin bizi bari seni gömelim heveslendirdin deseydin ya

radarmı :D aklıma geldi komik bişiy neyse hevukum bir hafta içinde ödersen indirim var

muz vereyim hee eşinde süpermiş :27::27::27:

Gömcektim diyoki uşascuklarımı çok özlemiştim hem dedyi canlı görmüş oldular...
Evet öyleymiş indirimle 249....
Sağlık olsun artık napalım..

hoşgeldin kuzum

Eşimde çok kızdı..

olsun dede mutlu olmuş ya

hevukcum hade git yat dinlende gel o zamann olsun en azından dünya gözüyle görmüş eşin vardır bir hikmetiii...

kızlar bende çıkıyuorum evi toplayıp yemek yapmam lazım yarın da misafirlerim gelcek işim var anlıcanız bitirirsem gelirim yine hade öptüm hepiniziiii....:79::79::79:

kolay gelsin kuzum

Heya boğarak öldürceklermiş
Demekki zor nefez alıyolar ya ölcek diye başında bekleyip son nefeslerini alıyor diyenlerin çogu katil yaşlıları bogarak öldürüyolar...

$ooo.webp kizlar buyrun bendensiniz bugun,

Back
X