tükkan nerde hevukumGelin bizim tükkana size sütlaç ısmarlıyım
Bidaha başka yerde yiyemezsiniz....![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tükkan nerde hevukumGelin bizim tükkana size sütlaç ısmarlıyım
Bidaha başka yerde yiyemezsiniz....![]()
al o dert bende de var eve gıderken döner alcam yanıda pilav yaparım alsana pilav üstü dönerher gün ne pişiricem derdi bu gün pazarada gidemedik eşimin işi yoğunmuş hava yağmurlu sıkıcı bir gün..
akşam survivör var onu izleriz
evet burcum pilavdanda sıkıldık zaten herşeyin yanına yapıyorum maksat yemek olsun işte nohut suya koymayı unutmuşum pilavla iyi olurdu birde dondurucuya atıcaktım bu gün suya koyarı artık...al o dert bende de var eve gıderken döner alcam yanıda pilav yaparım alsana pilav üstü döner![]()
enemmmm o nası kuarn oktmakçocuk üstüme kustu millet bakıyo öyle kalkın bir yardım edin mendil verin çocuğu tutun yok kuran sahibi arkadaşımda çay bile ikram etmedi siğara elinde dolanıyo sağa sola boğazım kurudu..![]()
burcum garipki buradakiler yemin ederimenemmmm o nası kuarn oktmak![]()
tükkan nerde hevukum
çocuk üstüme kustu millet bakıyo öyle kalkın bir yardım edin mendil verin çocuğu tutun yok kuran sahibi arkadaşımda çay bile ikram etmedi siğara elinde dolanıyo sağa sola boğazım kurudu..![]()
ne kargosu kıs ben yakınlarındayım şimdi sölemiim de gelirim bı gun senlede tanışmak istiyom zatıKartalda canım İstanbul
Hamsi köyü sütlacıı Ama hamsi köyündekinden daha güzel
Gönderiyim kargoyla sana..
doğrudur gamze inanırım..ben oglum kucukken, cocuk parkindayken, inanilmaz bi sekilde dustum,,, o kadar millet kayniyor,, bi kisi bile gelip neoldu falan sormadi,, yerde kivraniyorum agridan.. kaykayin merdiveninden inerken oglan kaykaya dogru hizlandi, bende dusmesin diye, hizli bile sekilde ineyim derken, ayagimi feci sekilde vurdum . agridan migdem bulanmisti, basim donmustu, doktor ayagima sargiya almisti,,, yani nedemek istedigini cok iyi anliyorum... ama cocuk doverken, herkezin dili bi karis..![]()
bende bir haftadir evde yaptigim cilekli dondurmayi yiyiyorum, cok guzel oldu... yani deneyin, disardan bi daha asla almak istemezsiniz o kadar guzel, bayildim..
iyi etmisin:86:bende hediye götürmüştüm vermedim kızdım allah affetsin neyapıym..![]()
bende hediye götürmüştüm vermedim kızdım allah affetsin neyapıym..![]()
ne kargosu kıs ben yakınlarındayım şimdi sölemiim de gelirim bı gun senlede tanışmak istiyom zatı
Eminim çok güzeldir eşin yemeyince birhaftadır bitirmeye çalışıyon dimi
Bende çorbam için aynı şeyi söylemiştim ilk şehriye çorbam kendim bitirdim kimse yemedi![]()