• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ölümüne Geyik Topiği :-))

harola canım neden sıkkın canın...

eşim askere gitti 20 gün falan oldu . kızım sürekli ağlıyo babamı özledim ara gelsin diye , bi de aşısı vardı bugün , hep eşim yaptırırdı aşılarını ben dayanamıyorum diye. tek başıma doktora gitmek te canımı sıktı ... öyle işte...

aksi derken yanlış anlaşılmasın kızlar dedikki önyargılı olmayın beş parmağın beşi bir değil çok iyi eşleri olan arkadaşlarımızda var türklerden yazdık yok kadın sinirleniyo..:27:

eşim askere gitti 20 gün falan oldu . kızım sürekli ağlıyo babamı özledim ara gelsin diye , bi de aşısı vardı bugün , hep eşim yaptırırdı aşılarını ben dayanamıyorum diye. tek başıma doktora gitmek te canımı sıktı ... öyle işte...
allah sağ salim kavuştursun sizi.. anlıyorum allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin bizide haryere eşim götürüyo bebek arabamızda ağırından almışız 8 buçuk kilo indirmesi birdert...

aksi derken yanlış anlaşılmasın kızlar dedikki önyargılı olmayın beş parmağın beşi bir değil çok iyi eşleri olan arkadaşlarımızda var türklerden yazdık yok kadın sinirleniyo..:27:

cryptic canim, artik bu konuya pek girmesek, olmaz miiiii ?:30: herkezin kocacigi herkeze iyidir diyelim kapatalim konuyu... :79:

amin canım ya gitmesi dert değil gerçi caddenin karşısında doktorumuz ama yalnız gitmek koydu bana işte...

alışıcaz artık napalım...

tek basinada hersey cok zor yaaaaa. Allah yardimcin olsun, ve kucucuk cocuga bisi anlatmakta cok zor,, ufff, bi taraftan aglamasi, cocugun baba hasreti, bi taraftan senin tekligin,, ne kadar asker esin??

cryptic canim, artik bu konuya pek girmesek, olmaz miiiii ?:30: herkezin kocacigi herkeze iyidir diyelim kapatalim konuyu... :79:
saçma konudan sana durup dururken bulaşılsa emin ol sen de kızardın biz ceza aldık tabii..:27::27::27:

saçma konudan sana durup dururken bulaşılsa emin ol sen de kızardın biz ceza aldık tabii..:27::27::27:

biliyorum, bende o konunun ortasindayim, gecmis olsun diyelim... yaaa, o birisinin bebeklerine laf atmisti,, o senmiydin ? inan, o konu, burda hergun agizimiza sakiz oluyoooo,, :37: mutlaka birisi hatirlatiyooo

lebalive:3:sanada teşekkür edrim desteğin için...:49:

biliyorum, bende o konunun ortasindayim, gecmis olsun diyelim... yaaa, o birisinin bebeklerine laf atmisti,, o senmiydin ? inan, o konu, burda hergun agizimiza sakiz oluyoooo,, :37: mutlaka birisi hatirlatiyooo
almina ve benim bebeklerimize laf attı kadın benim bir oğlum onun iki bebeği var...

rachid taha var cezayirli şarkıcı onun ismini koyduk ben hayrandımda kendisine:69:

Of ya benim kociş gelmedi uyuyamadım bende
Arkadaşım çay etmiş içtim geldim...
Siz napıyosunuz Canlar...

beni kast ediyosunuz heralde. ama ben bebeğine falan laf etmedim. eşşek kadar 15 yaşında çocuğuna adama baba dedirtmiş . o adamla tanışana kadar gayri meşrumuydu o çocukta o yaşta başkasına baba diyecek

Back
X